Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj 80-tih i kompletne 90-te su sto se mene tice bile top u modnom stilu. Musko je brate licilo na musko. Dobre farmerke, cool kais, majica ili duks, fajerka ili nesto slicno tome, udari frizuru, obrijani skoro svi i musko je bilo musko. Zene se srede, lijepa frizurica i minjak kada obuku budu sexy i nasmijane a ne ko danas opasne face, guzate i pola ih ne zna hodati kao i muskarci u uskim tolama nasminkani i ruzno tetovirani. Tada su parovi bili lijepi.
Danas namrgodjeno sve. Zene prave nakaze od sebe sa obrvama i napucenim usnama a muskarci vece trebe od njih. Eto ko se sjeca zna da smo stalno govorili vidi sto su lijep par, on lafac ona lafica itd. Kad danas vidis lijep par.
Ovi modni trendovi su mi najveca misterija ikad. Sta, nekoliko ljudi sjedi i kaze, e sad ce to biti moderno... Ove sezone cemo iscrtavati obrve, e ove sezone je moderno nositi frizuru na paz, a boja je zuta, nosice se takva i takva gardaroba... Wtf.. i ti sad trebas da se povinujes tom trendu i kupujes takve stvari... Budes unificiran.. Nikad nisma bolovao od toga, uvijek sam nosio oono sto mi se svidja i u cemu se osjecam ugodno.
tako je....ja lisno nosim samo ono sto se ne mora peglati :)
Nista gore nema od onih tetoviranih. Kao da ih tetoviraju po jednom sablonu, bez obzira na oblik lica. Krenes kroz grad svaka ista, s kandzama, vestackim obrvama, trepusama a sve ih je vise i sa napuhanim usnama.
Uvijek su mi izgledale kao psihički nestabilne osobe. Žene sa tankim obrvama.
mislim da je jedino zenama bitno kakve su im obrve...
Ne svidjaju mi se tanke obrve, a ni predebele ili one kockaste seljacke obrve. Ne svidja mi se ni permanent, ono kad ona boja izblijedi stvarno izgleda odvratno ..
Tzv tugljive kisne gliste
Dodijale ste sa tim vašim obrvama i bogu i narodu. Ništa ljepše nema od prirodnih obrva,a vi ih čupate i pravite nakarade od sebe.
Ove sa tetoviranim obrvama na aparatima. Još kad tanke usne budu trend. Hajmo Jovo na novo. Pumpaj, ispumpavaj, crtaj, precrtavaj.
ovi modni dizajneri samo vrte ukrug trendove
Ne znam sta mi je gore- ili one obrve Nike simbola debele ko prst, ili ove crtice. Kako ti je Bog dao, najbolje i pristaje tvom licu.
Vama je jasno da ono gore nije Rihanna nego njena “dvojnica”?
Nemojte molim vas.
jel i dolje
Uzas kao vanzemaljci sa tim pocupanim. To je najgori trend ikada. Ni ovaj sto obrve sapunom prave nije bolji, ali je podnosljivije.