Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još jedno povijesno otkriće tople vode...i am speechless...
...ništa...sa nestrpljenjem očekujemo članak o efektu haltera na muško čeljade...ašćare će opet bit nešto revolucionarno :)
...ako ništa, moremo to iskoristit za zagrijavanje hladnih radijatora :)
Ovo potpisujem. Zene u cipelama sa visokom petom su zaista seksipilnije.
kako da ne ;)
Ja se ne slazem sa tom konstatacijom. Muskarci vise pomazu zenama sa visokim stiklama iz najjednostavnijeg razloga: smatraju da su "nestabilne na "stulama" i zato pomazu, a u restoranu ili kaficu uzmimo ovako: dame same s visokim potpeticama sta nam kazu.? Sigurno ne da su zaposlene na vodecim radnim mjestima, nisu udate, nisu poslovne zene... dakle ..prosudite sami, mozda grijesim.
Haha, kakvo genijalno istraživanje od strane istraživača genijalaca! Šta je israživač htio da kaže? :))))) Djevojke, ako želite biti privlačnije, cipelice sa vesiiikiiim štiklama će vam pomoći. Onu glupost na noge mogu navuči samo glupače koje misle da lijepo izgledaju u onoj nakaradi što se naziva cipelom. Ne vidim nikakvu eleganciju. Jedna normalna peta, koja ne izaziva nikakav problem pri hodu, je ok, čak i poželjna da istakne ženski stas. Sve iznad je smeće.
Nema nista ruznije od cipela sa stiklom od 5 cm. Grozim se tih cipela, tetka stil. Forma stopala grozna, stoji mozda samo 1% zena. Ili nosi ravne ( bolje izgledaju od vec navedenih ) ili stiklu koja ti lijepo oblikuje stopalo, valjda se stikle zbog tog i nose. Brrrr
"_Visina ženske štikle ima izuzetno moćan efekt na ponašanje muškaraca" Visina štikle ima izuzetno moćan efekat u ponašanju cijelog kićmenog stuba, karlice, zglobova i tetiva nogu, kaže medicina. :))))
tacno tako, stikla kao detalj znaci mnogo
...kako da ne znaci nema mi nista mrze, nego u danasnji vakat pocele cure nosati one ravne totalno patikice, one skroz ko led ravne i plitke prakticki samo od platna napravljene... užas i za nogu anatomski em im dupe padne do poda, nidje veze s vezom...jer mnoge ne znaju štiklu da nose, hoce da su ono opustene ko muško!
pa haveru, i ravne tene mogu da budu seksi, sve je do osobe koja ih nosi.
Ima ima .. kako nema.. recimo izgleda bezveze i nocu i danju :-)
Ma lijepe moje martinke...
Stroke ako neko nesto voli sta god drugi pricali tebi ce to biti najljepse. Ja recimo bez stikli ili peta ne znam hodati, jednostavno ih skoro pa cijeli zivot nosim. Kad i ako obucem nesto ravno dobijem upalu misica, jer je moja noga navikla na drugi polozaj. Iako mi nekad oci stanu kako lijepih baletanki ima, ali djaba kad ih ja ne mogu i ne umijem nositi. hahahahah ;-)
Ma nosim ja i stikle, mada ne ove vrtoglavo visoke, ali vise sam casual i sportski tip, tako da se ugodnije osjecam u takvoj obuci. Nisam ljubitelj baletanki, one su mi nekako ko carapice :D, ali vise se radujem ravnoj obuci no stiklama :)
i ono se potrudilo istrazivnje napraviti na tu temu! hahahaha moze prijedlog za sljedece istrazivanje - ko ce se prije posegnuti za casom vode - zedan ili onaj sto nije... oh, jedva cekam rezultate, neizvjesno je kao i ovo sa stiklom...
Hejjjj draga moja, sto te to nema, nadam se da je sve ok. Jedan veliki pozdravko, i budi drug javi se da znam da si dobro. :-) :-*****
evo sam se ulogovala muhajem da se tebi javim :))) ma sve ok, i vise nego ok, nego imam bas posla preko glave, a i privatno sam nesto preokupirana, pa ujutro samo vijesti pregledam malkice, ne smijem se prijavljivati jer onda kad krenem pisati nigdje kraja, ode vrijeme, ostade posao :/ nego, jutros bas gledam gdje si ti, kad upratih da si se tu javila... iskreno, malo zelim da se odmorim od klixa i komentarisanja, pojede mi to puno vremena, ali gdje cu da se tebi ne javim :)))) u petak mi je intervju za onaj posao (napokon...) a izgleda da ce biti jos nesto novo, samo jos ne smijem da pricam :P :****** :)))))) psssssssssssssst! :D sad odoh, moram da radim :(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto vise citam komentare ove "black lady" sve vise sam siguran da ipak postoji zena sa kojom sam spreman uci u ozbiljnu vezu :D
Žena koja zna hodati na visokim štiklama je super, ali ih ima što jedva natucaju ;)
hehehe fali ti SE