Dijeli se na mrežama
51

Video o kojem svi pričaju: Koja je tajna nevjerovatno mladolikog izgleda Brada Pitta

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Britanski doktor estetske medicine Jonny Betteridge u videu je "razotkrio" tajnu nevjerovatno mladolikog izgleda Brada Pitta, a snimak je instant postao hit na društvenim mrežama.

"Ako ste se pitali zašto Brad Pitt sa 60 godina izgleda kao da stari unazad", kazao je dr. Betteridge na snimku koji je podijelio na Instagramu i TikToku prije nego je otkrio kojim se zahvatima podvrgnuo.

Gledajući dvije fotografije glumca, jednu sa događaja na crvenom tepihu iz 2020. i jednu sa teniskog turnira u Wimbledonu prošlog ljeta, mora se priznati da Brad izgleda znatno bolje. Dr. Jonny misli da bi se Bradova sposobnost da stari unazad mogla svesti na odlazak kod vrhunskog hirurga.

Na nekim fotografijama ističe da se vide normalni znaci starenja, gubitak volumena oko očiju i na sredini lica te opuštenost lica pri dnu.

"Zašto se ovo dešava? Kosti lica daju potporu mišićima, masnim jastučićima i koži, ali kako starimo primijetimo promjenu u tim slojevima. Imamo resorpciju kosti, smanjenje masnih jastučića, gubitak tonusa mišića te tanjenje kože", kazao je.

Istaknuo je kako je na Wimbledonu prošle godine primijećena njegova promjena te ukazao koliko mlađe izgleda u odnosu na prethodne fotografije.

Kazao je kako se promjena zapravo primijeti kad gledate njegov profil te je zaključio da se radi o zatezanju lica zbog ožiljka kod uha.

"Mislim da je ovo odličan primjer dobro urađene operacije", kazao je doktor.

Video je izazvao brojne komentare, a pregledan je čak pet miliona puta. Doktor je kasnije za The Sun kazao kako smatra da je Bradov video postao viralan jer ljudi ne mogu vjerovati kako dobro izgleda sa 60 godina.

Komentarišući postupak dr. Jonny je pojasnio da bi koštao više od 100.000 funti i zahtjevao period oporavka od dva do tri meseca.