Izgledaju kao sestre
50

Vera Wang podijelila fotografiju s kćerkama, plijenile pažnju mladolikim izgledom

L. R.
Vera Wang s kćerkama i bivšim suprugom Arthurom P. Beckerom (Foto: Instagram)
Vera Wang s kćerkama i bivšim suprugom Arthurom P. Beckerom (Foto: Instagram)
Veru Wang (74) zbog mladolikog izgleda mnogi nazivaju besmrtnom, a modna dizajnerica nedavno je podijelila fotografije svojih kćerki koje također djeluju znatno mlađe.

Naime, Wang je putem svog Instagram profila objavila fotografije sa proslave kćerkinog 30. rođendana, a za tu priliku pozirala je zajedno i sa svojim bivšim suprugom Arthurom P. Beckerom.

Upravo te fotografije izazvale su veliku pažnju njenih pratitelja jer osim što Vera izgleda mladoliko i njene kćerke Josephine (30) i Cecilia (33) izgledaju mlado u odnosu na svoje godine.

Njeni pratitelji su naručito bili iznenađeni izgledom njene mlađe kćerke i komentarisali su im da imaju nevjerovatne gene, a neki su rekli da izgledaju kao da su sve tri sestre, iako su obje kćerke posvojene.

"Smiješna činjenica: Vera izgleda kao da ima 30, a njena kćerka kao da ima 16 godina. Nevjerojatni geni", "Prekrasna mama i prekrasna porodica", "Izgledate kao sestre", "Tako ste lijepe", bili su samo neki od komentara.

Inače, Wang je i ranije bila u fokusu medija zbog svog izgleda pa je podijelila savjete koje svakodnevno koristi u svom životu. Navela je da tajna njenog izgleda što svaku večer popije koktel s votkom te da je jedan od razloga zašto izgleda vitko to što se u mladosti aktivno bavila sportom. Pored toga istaknula je važnost sna i izbjegavanje jakog sunca.