Mladolika Vera Wang
2

Modnu dizajnericu (73) nakon posljednjeg pojavljivanja na crvenom tepihu nazivaju besmrtnom

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Američka modna dizajnerica Vera Wang privlači pažnju svojim mladolikim izgledom koji ni ne sluti da ima 73. godine, a zbog pojavljivanja na BAFTA dodjeli nagrada nazivaju je "besmrtnom".

Wang koja je poznata po svojim kultnim vjenčanicama, pored mladolikog lica, pokazala je i fantastičnu figuru. Nosila je crni top ispod bijele svilene haljine koja se vukla po podu.

Nosila je i ogrtač u krem bijeloj nijansi, a imala je i velike crne sunčane naočale. Odlučila se za prirodan make-up, a njen izgled izazvao je i niz komentara na društvenim mrežama.

"Ikona, legenda", "Podsjetnik da ova žena ima 73 godine", pisalo je u komentarima u kojima su hvalili njen izgled.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

"Vera Wang djeluje besmrtno sa svojim mladolikim izgledom na dodjeli BAFTA nagrada. Kad bih mogla da izgledam upola kako ona izgleda, bilo bi to nešto", navodi se u još jednom.

Njena mladolikost već godinama impresionira javnost, a neki to pripisuju njenim korijenima, budući da su Kineskinje poznate po svom upola mlađem izgledu.

Nekoliko puta do sad je otkrila i neke od svojih savjeta za graciozno starenje i održavanje vitke figure. Svoju zategnutu tjelesnu građu pripisala je tome što je godinama bila elitna sportašica, ali i koktelu s votkom koji joj "na kraju dana pomaže da pređe s vrlo intenzivnog radnog rasporeda na nešto intimniju atmosferu".