Moda i ljepota
45

Upoznajte "kraljicu Instagrama": Tijelom i osmijehom Lilli (16) je privukla 10.000 fanova

Klix.ba
Lilli Hymowitz iz Manhattana ima samo 16 godina, a već je uspjela "zaludjeti" korisnike Instagrama na kojem ima 10.000 pratilaca. Zbog svog stila života proglašena je "Maturskom kraljicom Instagrama".

Prvi mobitel dobila je kada je imala samo sedam godina, a za 16. rođendan pjevao joj je Jason Derulo. Njen otac Gregg Hymowitz je finansijski menadžer i omogućava Lilli da uživa u bogatstvu unutar kuće na Upper East Sideu. Za New York magazin govorila je o svom životu i popularnosti na Instagramu.

"Imam mnogo pratioca otkako sam postala prijateljica s osobama koje su 'ime'", kazala je Lilli misleći na fotografije koje postavila na Instagram a na kojima se nalazi s manekenkom Hailey Baldwin i pjevačicom Madison Beer.

Ide u privatnu elitnu školu Riverdale u kojoj godina košta 45.000 dolara i mnogi je porede s likom iz serije "Gossip Girl". Svoje životne aktivnosti redovno dokumentuje na Instagramu pod nikom "Living Lightly". Na fotografijama leži pord bazena, u toplesu u krevetu, nalazi se ispred najpoznatijih klubova i sl.

"Svoj život možete 'srediti' na Instagramu. Mislim da ljudi misle da sam zabavnija nego što jesam", kazala je.

Ipak, živi stilom života koji mnogi tinejdžeri ne mogu ni zamisliti. Ima lažnu ličnu kartu, četiri tetovaže i za nju ne postoji policijski sat. Kada je imala 13 godina prešla je sa judaizma na budizam, a to je obznanila PowerPoint prezentacijom koju je poslala roditeljima.

Na svom životnom stilu može zahvaliti "modernoj porodici". Roditelji su joj se razveli kada je imala sedam godina. Ima stariju sestru, maćehu, šestomjesečnog polubrata Lucu i očuha. Svi se trude da im pruže lagodan život što se i primijeti iz fotografija koje objavljuje svakodnevno.