Louis Vuitton kreacija
127

Uplakana Emma Stone prilikom preuzimanja Oscara otkrila da ima problem s haljinom: Potrgala se

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Emma Stone doživjela je nezgodnu s haljinom na svečanosti dodjele Oscara, a to je otkrila čim se popela na pozornicu kako bi preuzela zlatni kipić za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu "Poor Things".

"Haljina mi se potrgala. Mislim da se to dogodilo tokom pjesme 'I'm Just Ken'. Prilično sam sigurna", kazala je Emma na početku svog govora i nasmijala publiku.

Glumica se na dodjeli nagrada pojavila u svjetlozelenoj Louis Vuitton haljini bez naramenica te je uparila s ogrlicom s 30-karatnim žutim dijamantom.

"Nedavno sam paničarila, kao što vidite, to mi se događa često. Yorgos Lanthimos mi je rekao da se izuzmem iz ovoga. I bio je u pravu, jer ovo nije o meni. Radi se o cijeloj ekipi koja je skupila da napravi nešto nevjerovatno", rekla je u svom govoru. Zahvalila je i redatelju Lanthimosu na ulozi Belle Baxter. Potom je zamolila sve da joj ne gledaju haljinu straga.

"Nemojte je gledati straga, hvala", rekla je i otišla s pozornice, dok je rukom držala haljinu.

Za 35-godišnju Emmu je ovo već drugi Oscar, nakon što je 2017. dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu "La La Land".