Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nesto fantasticno uzivala sam citajuci ovaj clanak a posebno me je odusevio Selmin ko da sam o sebi pisala.izmisljala bih i stvarala dan i noc ali to mora biti nesto neobicno sto se ne moze kupiti.To ne moze nitko platiti to je za mene samo zadovoljstvo i ispunjenje moje maste.Drago mi je da nas ima i curke samo naprijed:)))))))))))
Svaka cast cure. Ovo blogova sto sam vidjela bas sam se odusevila... Super ideje, super,super!
Nema ovo nigdje da se kupi u radnji... ali mozes kontaktirati ove zene preko njihovih blogova. I like it a lot!
Gdje ovo ima kupiti?
dobro je pravo, svaka cast djevojkama i zenama...lijepo je procitati neke ovako interesantne vijesti pored svog crnila i gadosti koji nas okruzuju
mrsko mi čitati sve, jel stvarno dobro? x)
Djevojke,svaka cast...samo naprijed