Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tobe jarabi šta sve ljudi nazivaju \"MODOM\" ...
uh travnicanki al se sijaju. evo nosim punu kesu dopuna gdje da se nadjemo djevojke?
Kreacije iskreno nisu nešto spektakularno ili toliko novo, etno dizajn na suknjama je donekle zanimljiv a vjenčanice sa prednjim dijelom kraćim djeluju neprikladno za neko vjenčanje ili formalno okupljanje i nadam se da su kape od vještačkog krzna, da nisu morali oderati desetine životinja zbog par kapa...
što se tiče pozadine na drugoj fotki ,ja pomislih ah evo i \"Kifle \" iz Han Bile,plavi lik od momka u zelenoj jaketi.Vrhunac ili ti vrh je svakakao folklorom inspirisana kolekcija haljinke od Mirele Đinić, te osmišljena uporaba raznih komada tkanine ,nadasve jastučnica. Odavno nadahnutije modno druženje nije osjetio Vezirski Travnik.Aferim,i da se ne ponovi.
TRAVNIK... renomirani grad mode, sjaja i glamura....elitne, visoke mode, nadaleko poznat... mislim, šta još reći... jadno, kao i sve što dolazi iz Travnika...
Modni dizajneri? Manekenke? Ma dajte ljudi. Ukucajte na google ove \"dizajnere\" i \" manekenke\" i jedi clanak koji ce te pronaci je ovaj! Vrlo pazljivo se trebaju koristiti ti pojmovi. Pa nisu fudbaleri svi koji treniraju fudbal ili ga igraju rekreaivno, tako da ove ljude ne bih nazvala dizajnerima i manekenima. 5 za trud, ali nemojte vise ovakve stvari objavljivati dok ne dosegnu neki nivo.
da je ovo u sarajevu u prostorijama MERHAMETA organizovano mozda nebi bilo ovakvih komentara nego bi bilo jao kako divno svaka cast na kreacijama. djevojke preljepe ambijent isto halo ba spustite se ..
ja mizerije,sve me stid:(
fakat zasto ste takve zloce? djevojke izgledaju skroz ok, i pravo je lijepo da se necim bave u zivotu. nije mozda neko mjesto, nisu mozda najbolje kreacije, nisu mozda djevojke najboljeg drzanja, ali zar to zasluzuje toliko zloce u komentarima? zar nema tu nista pozitivno? bar za ulozeni trud?
TRAVNIK GRAD U KOJEM NIŠTA NE RADI OSIM KLADIONICA,APOTEKA VIDI SE DA JE MENTALNO BOLESTAN. NIJE NI ČUDO KAD TAMO VLADA SDA.
Svaka cast za poduhvat, ali mi je neshvatljivo da se danas svako ko, doslovno, uzme u ruke konac i iglu naziva modnim dizajnerom!!!!!!!!!! heheh.. Zimski FASHION WEEK U MENZI...HAHHHAHAH
Nisu loše manekenke, puno bolje nego na izboru za Miss.
Kako ovo ba, sve im se vidi, ovo ba nije po serijatu
ajd emerice dobro te !
pa pogledaj im ruke , koljena i držanje ramena i teleći pogled ...kilaža nije bitna i visina...kao da su na pijaci prosavale pa se promrzle...pa došle da se ugriju na brzinu a kreacije mršava dvojka ,
Au sise na zadnjoj, strasna mala
ovo je stvarno zalosno