Manifestacija mode
1

U Travniku održana Zimska modna večer

Klix.ba
U organizaciji modne agencije Fashion i u saradnji sa Fashion akademijom BiH, u prepunom VF centru Travnik održana je modna manifestacija Winter Fashion Night.

Veliki broj manekenki ove agencije predstavilo je nove kolekcije renomiranih imena bh. modne scene, dizajnerice Mirele Džinić iz Travnika i Edine Osmančević iz Zenice. Organizatori, bračni par Selma i Haris Hasanica sa svojim timom, zadovoljni su obavljenim poslom.

Učesnici na manifestaciji bili su i polaznici Fashion akademije iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine te su svojom pojavom, kreacijama i performansima ovaj program učinili još zanimljivijim i ljepšim. U backstageu je sve savršeno funkcioniralo iako je program činilo čak 80 učesnika iz nekoliko gradova...

Za frizure i šminku manekenki i manekena pobrinuo se tim frizera i šminkera studija Fashion. Pred foto-objektivom modnog fotografa i direktora agencije Fashion Harisa Hasanice pozirala su najbolja lica ove manifestacije.

Nakon ovog projekta agencija Fashion planira još niz modnih revija po BiH, a njen tim ulazi i u finalnu fazu priprema Zenica Fashion Weekenda koji je planiran za polovinu decembra.