Bivša manekenka
39

Tyra Banks proslavila 48. rođendan fotografijom u kupaćem kostimu koji naglašava obline

N. O.
Tyra Banks (Foto: Instagram)
Tyra Banks (Foto: Instagram)
Bivša američka manekenka jučer je proslavila 48. rođendan, a za ovu priliku na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju kojom promiče "body positivity" ponosno pokazavši svoje obline.

Voditeljica emisije "Dancing with the Stars" počastila je svoje pratitelje osunčanim fotografijama u jednodijelnom kupaćem kostimu koje pokazuju njeno ne tako mršavo tijelo, a Banks posljednjih godina naglašava kako joj dodatni kilogrami ne smetaju.

"Danas mi je rođendan! I svake godine moje tijelo se nastavlja mijenjati", napisala je Banks u subotu uz objavljene fotografije.

"Moje tijelo je punije, a i moj um", nastavila je manekenka, prije nego što je poželjela sretan rođendan "svim kolegama strijelcima".

Banks je nedavno zapanjila korisnike društvenih mreža kestenjastom haljinom sa dramatičnim kragnom koju su neki uporedili sa čudovištem iz Jurskog parka.

Tokom pojavljivanja u emisiji "The Late Late Show" nekoliko dana kasnije, rekla je voditelju Jamesu Cordenu da njeni stilisti nisu bili svjesni kako je izgledala prije nego što je izašla na binu.

"Nastavila sam da govorim da izgledam kao paun nakon što sam obukla haljinu, a moj stilista se stalno smijao", rekla je Banks Cordenu.

"Onda smo vidjeli poređenja s Jurskim parkom na društvenim mrežama", dodala je.

"Moj stilista je na to rekao: 'Da, znali smo da izgledaš kao gušter prije nego što je emisija počela", otkrila je.

Ranije te sedmice, voditeljica takmičenja "America's Next Top Model" uporedila je masivnu kragnu sa krilima Victoria's Secreta: "Postoji baza te haljine. Izgleda kao normalna, lijepa haljina iz 90-ih. Onda sam izašla na binu pred publikom i stavila 'krila'. I svi su bili iznenađeni."