Mijenja razmišljanja o modelingu
0
Tunižanka prva muslimanka u reklami za Lancome
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
urednici portala, ostavljate na ovakvim clancima (koji su btw bezvezni i besmisleni) mogucnost komentarisanja, dok na vrlo malo (ili nikako kao na ljepoticama i sl.) se moze komentar ostaviti, na ovakvim, na kojima se moze (ocito iz naslova inace vjerujem da ga niko ne bi ni pogledao) ispoljiti nacionalizam, ostavljate, i to ocito sa namjerom, nije ovo prvi put, naravno ocito je i zasto, eto stalno se hvalite kao da ste najposjeceniji portal, kvalitetom sigurno niste, daleko ste od toga, ali zato se ta posjecenost nabija ovakvim stvarima, kroz komentare, posebno one koji mirisu na nacionalno (bez obzira o kome se radi, muslimani, srbi, hrvati) i eto posjecenosti
Lijepa je
E jes\' lijepa vala..., ima nekakvu MUSKO-ZENSKU FACU, zato se i dopada ovim \'\'lovcima na homo\'\'...
Auuuuu tankih nožica, moraš malo bolje jesti curo!
steta, jos jedna nije skontala da se zena koristi kao komad mesa...zao mi je vise jer je \"muslimanka\".. daje los primjer drugima koji cijene svoje tijelo i koje ga smatraju previse vrijednim da bi ga svako gledao! Ima ih koji to shvataju i koji ne, i uvijek ce valjda biti tako.. ali djevojke koje otkrivaju manje ce UVIJEK biti vise postovane. Zena ili muskarac koja se skine i time plijeni paznju je isto i kada majmunica hoda a majmun je pozeljno gleda.. zao mi je njene ljepote koju svako moze da gleda.. steta! Muskarac je uvijek postovao vise zenu koja pokazuje manje, a to sto urla za golotinjom ne govori nista o postovanju.. da li bi vi da vam sestra, majka bude, recimo, zecica u play boyu?? vjerovatno ne..normalnom insanu bi bilo ponizenje, ali onaj koji zivi na nagonima voli da gleda kod drugih.. opet, steta ovakve zene, lijepa je.
kako je jadan ovaj nas narod:S:S jao komentara:S fujjjjjjjjjjj sta vi znate ko je musliman a ko nije, pa vjera se nosi u dusi i srcu a ne na celu :) vjera je lijepa ko zna vjerovati:D a cura je prelijepaa:D i neka je uspjela:)
jahh ti muslimanke...nek presvuce i taj kaput i bas bi bila \"muslimanka\" nidje vezze s muslimankom ova
Ako su svi Bosnjaci muslimani i ona je!
prelijepa je !!!
Kakve veze ovo ima i sa cim? Sta je opet neke podjele, ljudi svi isti ama potpuno isti. PS. ovi sto pisu tipa nije ona ni m od muslimanke: jadno prejadno!
Ona ne zna ni znacenje rijeci muslimanka A i vecina ovdje
Svaka cast !! Ovako treba da budu muslimanke, a ne nindzee !!
Treba zabraniti vama Turcima internet, jer ga ocito ne znate koristiti. Vi ste svakako sramota za Islam, nisu vas Osmanlije bez razloga nazvali \"BaIije\", malo se informisite i pogledajte ko vam je dao taj naziv i iz kojih razloga.
da nije arapkinja, a da je muslimanka bez arapskog imena , bil opet naglasili kako je \"prva muslimanka\"
E svaka joj cast i jest prelijepa!!
S obzirom da je muslimanka, trebala bi biti propsino obucena.( a vidimo ovdje situaciju)
Kako je lijepaaaaa