Promo
44

Tommy Hilfiger predstavio žensku i mušku proljetnu kolekciju za 2019. godinu

Klasični američki stil poslužio kao inspiracija nove Tommy Hilfiger proljetne kolecije.

Ženska Tommy Hilfiger kolekcija za proljeće 2019. godine oživljava klasični američki stil odvažnim šarama i raznovrsnim bojama. Bezvremenski modeli inspirisani Ivy League East Coast naslijeđem i polo košulja unapređeni su neočekivanim siluetama i upečatljivim tonovima.

Sportski komadi i savremeni chino modeli bogati su jarkim bojama i ukrašeni popularnim prugama. U proizvodnji se koriste održivi materijali poput reciklirajućeg prediva i organskog pamuka.

Tommy Hilfiger muška proljetna kolekcija inspirisana je obnovljenim Americana stilovima sa smjelim i šarenim momentima. Bezvremenski dizajni, uključujući majice i džempere osvježeni su sa "Tommy Cares" i "Change the future" sloganima, dok vrhunski sportski komadi i pantalone zauzimaju vodeću ulogu.

Savremen i klasičan način krojenja zastupljen kod ovog brenda, osvježen je prugama, dok su starinski motivi dobili novi izgled sa svijetlim tirkiznim bojama i različitim nijansama roze. Neočekivani oblici različitih proporcija i šareni detalji osvježavaju proljetnu kolekciju. Održivi elementi, uključujući reciklirano predivo i organsku vunu, prožeti su kroz cijelu kolekciju.