Moda i ljepota
448

Tea Bošković u mnoštvu cvijeća i glamuroznog nakita najavljuje proljeće

Klix.ba
(Foto: Safet Hadžimusić)
U susret proljeću i ljetu ekipa salona Kultura ljepote predstavila je novi projekat - cvjetnu kraljicu.

Ekipa prepoznatljiva po osmišljavanju i realizaciji vlastitih projekata koji imaju za cilj promociju ljepote ovoga puta je napravila fotografije pune cvijeća i glamuroznog nakita.

"Poslije ledenih kraljica, imamo obavezu da najavimo proljetne i ljetne dane kroz naše fotografije. Htjeli smo da pretjeramo u ljepoti, ali smo ostavili malo prostora da se vidi ljepota zaštitnog lica Kulture ljepote Tea Bošković", ističu iz Kulture ljepote ponosni na Teinu ljepotu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

S obzirom da Teino lice i tijelo izgledaju savršeno fotograf Safet Hadžimusić nije morao fotografije puno obrađivati niti je korigovati.

Ekipu koja je radila na ovom projektu činile su Nermina Ibrulj, Berina Hodžić, Belma Klačar, Najla Vilić, Elma Rastoder, a Naida Vilić bila je glavna u izvršenju zadatka u izradi scenografije i svaki cvijet je prošao kroz njene ruke.

"Zahvaljujem se i našim učenicama koje su nam pomagale. Moram naglasiti da ljudi koji snimaju ove photoshootinge rade i kao predavači u školi za šminkere, gdje svaki učenik dobija kvalitetnu obuku i potrebno vrijeme da sve kvalitetno savlada, te priliku da učestvuju na raznim snimanjima sa mnom kao mentoricom", istakla je Ibrulj.