Moda i ljepota
52

Talent i Fashion show za nacionalni izbor Miss Earth BiH 2015.

Klix.ba
Nakon prvog ocjenivačkog susreta za Miss fotogeničnosti i Kraljicu talk showa, održanog u Banjoj Luci, novi susret dvanaest finalistica izbora za Miss Earth BiH 2015. održat će se u Sarajevu.

Talent i Fashion show je zakazan za 12. juni sa početkom u 20 sati. U ugodnom ambijentu Studija 1 na Pofalićima, posjetioce očekuje prigodan program.

U prvom takmičarskom dijelu finalistice će pokazati svoj talent kroz pjesmu, glumu, ples... Potom će biti odabran model za Miss Earth BiH 2015. na ocjenivačkim modnim revijama casual brenda Desigual, kupaćih kostima brenda Exclusive-lingerie i večernjih haljina modne dizajnerice Svjetlane Vuković Cece iz Tuzle.

Organizatori izbora pobrinuli su se i za bogat zabavni program, tako da će ovo veče muzike, mode i glamura biti upotpunjeno nastupima plesnog kluba "Just Dance" iz Sarajeva, kao i izvedbama pjevača Nene Murića i Rialde Lokvančić.

Posle završetka zvaničnog programa, organizovano je i zajedničko druženje finalistica i posjetilaca u klubu My Face. Ulaz je slobodan.

U toku je i glasanje za Miss Interneta za Miss Earth BiH 2015. godine. Glasati možete na linku www.missearthbih.com/voting gdje su navedena i pravila glasanja. Zbog sprečavanja zloupotrebe glasova, sistem glasanja je postavljen na zaštićenu Facebook platformu, tako da svi registrovani na ovoj društvenoj mreži mogu dati jedan glas u toku dana svojoj favoritkinji.