Zavodljive fotografije
40

Svi pričaju o novoj kampanji brenda Calvin Klein: "Zbog njega i Brad Pitt može u penziju"

N. O.
Foto: Mert Alas
Foto: Mert Alas
Jeremy Allen White, glumac koji je stekao slavu glumeći u seriji "The Bear", pojavljuje se u donjem vešu u novoj reklamnoj kampanji za Calvin Klein. Fotografije su podijeljene na Instagram stranicama Calvina Kleina i Whitea, a snimci su itekako ostavili utisak.

Na većini fotografija White pozira zavodljivo gledajući u kameru, obučen u samo donji veš spomenutog brenda. Fotografije su uglavnom crno-bijele, a glumac je za spomenutu kampanju pozirao u New Yorku.

Također, uz fotografije podijeljen je i snimak koji prati feministička himna Lesley Gore iz 1963. godine "You Don't Own Me", a nastao je na terasi u New Yorku, s pejzažem grada koji oduzima dah u pozadini.

U intervjuu za GQ White koji je odrastao u Brooklynu rekao je da je uvek povezivao Calvina Kleina sa samim New Yorkom.

Kampanja, koju je snimio Mert Alas, "prikazuje vezu Whitea s gradom i pojačava njegovu snažnu energiju", naveli su.

I fotografije i sam video privukli su znatnu pažnju i izazvali brojne komentare na mrežama, a neki su se našalili da se "ovo čini ilegalnim".
"Shvatit ću ovo kao izvinjenje za moju užasnu 2023. godinu", "Kako da ja samo nastavim sa svojim danom?", "Ovo je jedina stvar koju odsad želim da vidim kad otvorim Instagram", "Brad Pitt može u penziju", "Upravo je spasio 2024. godinu", samo su neke od reakcija na kampanju.