Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
previše photoshop-a i ne kontam ovu odjecu sto dizajniraju nikako ko na horor filmovima .. al eto mozda sam ja demode
Mislim da je to čisto umjetnički aspekt i da nije namjenjena za prodaju. Isto i na revijama, pokazuju svakakve gluposti ali ništa od toga ne završi u prodavnicama nego se samo dizajneri malo igraju, crtaraju kad im je dosadno, pa šta ispadne.
pred zgradom parlamenta je trebala staviti dzavolske rogove da bi se stopila s ambijentom
Ako je netko zainteresiran raditi u mrežnom marketingu preko interneta iz kuće, može se informirati više na link https://www.smore.com/5d4ec
Prva recenica "Nije šala niti prijevara" LOUL klinac
Svakako su zanimljivi koncept i ideja, ali zaista ne vidim svrhu nekoliko odjevnih komada sa slika. Za koga su oni kreirani? Ko ce da ih nosi? Gdje? Ili je moda postala takva da je bit da sokira, a ne da se nosi? Ne znam, valjda nisam previse staromodna, ali malo mi je ovo previse. :) Inace, pohvale klixu na informacijama o objektima.
Ona je dobra sto je obukla patlidjan🍆🍆🍆
Dopada mi se sve, super je.
ciste gluposti
Brate ja mislim kad bi izasla u carsiju sa ovom odjecom u jagomiru bi zavrsila ...
Isto ništa!
Ne vidim stvarno nikakvu korist od sastava ovolike ekipe (stiliste, frizera, art directora, itd.), kad ona sve svojim fotografijama upropasti. Ni ekipa nije cemu, odjeca vec skoro vidjena na mnogim stranim sajtovima, samo na par dijelova izmijenjena da se prikaze kao dizajnerskih ruku djelo, pogotovo kreacije Fehera. Nista toliko zapanjujuce da bi dobilo prostora na portalu za jos jedan clanak o njenom guranju karijere kroz ko zna kakve veze. Fotografije potpisuje HDR actions, just press play.
...holidej in je otvoren oktobra (bosanski listopada) 1983. ja bio. gledo.
kolik je ljudima želja da ih objavi neki portal :) ja mislim da nakon svih debilnih komentara požale za tom odlukom... u svakom slučaju....pohvale za ideju i projekat...
ne razumijem modu
Gdje je kraj ovoj tzv. modi? Kad sada prave ovako nesto sta ce biti za 5 godina kad ispucaju sve tzv. modne pokusaje?
KROAAAASNO ZBILJA
Meni Holiday Inn skroz cool
@gdjica_zlica i men se čini...:)))))