Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadilov tip žene.
Gle noge Adne mi, nema u sebi ni 35 kila .Dodji kod mene bona graha, pite svaki dan Svega mi kad vidim curu mrsavicu a pod tim podrazumjevam kada normalno stane da joj izmedju butina razmak da moze voz proci sve mi je jasno daj ba udebljaj se kakva ti je to linija da nemas ni dupe ni noge ni grudi. Pozdrav za zene koje vole da pojedu hahhaha
U vremenu kad se djevojke od 90 kg reklamiraju pod motom "sve su velicine lijepe", bez spomena zdravlja....ova kritika i zgrazanje je smjesno.
Ove vreće kostiju se ubile za časa arheologije.
Ma pusti što su mršavi, nego vidi ih, šinuli se malim okruglim, ne znaju kud udaraju
Nemaš šta upozoravati. Ja znam gdje je dobro, gdje ljulja ne žulja.
Jok nego bi mankenke trebale izgledati do debele krave!
Samo me zanima kad će skontati da ljudima nisu zanimljive ove mršavice.
Moras li bit strucnjak da zakljucis da su nezdravo mrsave? Pa moja nena bi da je vidi rekla "vidi je jest mrsava, sine de uzmi malo bureka i kiselog mlijeka"
Bolje da ljulja neg da žulja :)
Narkomanke
Au opet vi omrsavim zenama :) Dakle ovako ide. Kad si debela krava, mozes da kazes da je "fat shaming" to sto ti ja kazem da si debela krava. Kad si mrsava zena, moras da cutis i trpis, jer si godinama tlachila buce. :) Nesto kao rasizam u Americi? I get it :)
hvala strucnjaci bez vas mi to nikako ne bi mogli skontat
bogtebo ofingeri