Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sad se igramo po serijatu, jedan ken na cetiri barbike
Samo umno poremećenoj osobi smeta što neko nosi hidžab, turban, kapu, šešir ili šta bilo na glavi. Svi se zaklinju u demokratiju, a najradije bi uveli "fashion" policiju ko Teheran. Smijete se Iranu zbog toga, a niste ništa bolji. I smell hypocrisy.
@ateist#2 Koliki kreten moraš bit da ljudima određuješ šta smiju a šta ne smiju odijevati... Priznaj da ti je jednostavno krivo što je muslimana u svijetu preko milijardu a takvih ko ti jedan manji isprdak, jedinu snagu koju imate je laprdanje po internet portalima :-)
@ateist#2 otkud tebi pravo da drugom kazes kako se treba oblaciti
Buraz to je moj lični stav,a isto sam mišljenja da ima više žena u nikabu manje bi bilo bluda.I nevidim nikakvu sramotu kao što ti kažeš.
Ja sam musliman,klanjam,nepodrzavam nikab iz razloga jer nezivimo u pustinji pa da ženama treba nikab kao zaštita od pjeska.U Kur'anu piše neznam u kojoj suri, da zenimo žene okruglih lica poput mjeseca.E sad postavljam pitanje ako žena nosi nikab kako će joj se onda vidjeti okruglo lice poput mjeseca?
@aktivacija tvoj odgovor ne zavredjuje ni polic. Covjek ima pravo, a ti ne. Sve ste izopacili sto je napisano u Kuranu, ama bas sve. Pustinjaci nisu mogli progutati da je zena ravnopravna sa muskarcem pa su dopisivali sve sto su htjeli. Upravo pokrivanje lica je sluzilo za zastitu od sunca i pjeska ne samo zena nego i muskaraca. A mi u Bosni nemamo ni pjeska ni tako jakog sunca. A vadis se na gramatiku, haha, a dobro si razumio sve.
Za Kena Mevlida!!!
Jos fali Kenan, brada i kratke tole.
jel sa hiđarbikama dolazi i dinamitski prsluk u kompletu sjeme im se zatrlo zatucano zaostalo islamsko
Luda naroda bog te vidio.Ja bi samo dodao malo dinamita oko struka,ispod "hidzaba"
a jesul sunećene?
Ovo je odvratno ljudi.Boze dragi dje ide ovaj svijet iz jedne extreme u drugu
sto joj nije stavila nikab.........
veri najs , samo sumnjam da će doći do onih za koje su napravljene .... a autorka nek bude na oprezu , ovo se sigurno ne dopada Boko Haram eminentnoj ekipici
veharbike bolesno
Kupis 4 barbike i dobijes Kena, naravno vehabiju.
"Vehabija" ima 4 barbike, a ti bacaj drkicu.
Nije bolest sve sto boli...