Uoči izbora Miss svijeta u Kini
0
Snežana Prorok preslatka na golf turniru
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snezana ga primi - vaistinu ga primi !!!!
snezana jeste slatka, ali nije bas idealan tip za missicu - u odnosu na druge djevojke je poniska, a bogami i nesto punija :D svejedno mislim da ima dobre sanse za drugi krug :)
Jest\' da ima hiljadu puta ljepsih djevojaka u Sarajevu, a kamoli u citavoj BiH, ali i ova je djevojka preslatka, ne znam cemu takvi komentari.
Preslatka, to je ti liz`o urednice?
Lepa baš
ja sam mislio da su samo ovi dodikovi opsjednuti nacionalizmom , a sad vidim da i kod nas ima te stoke , 50 komentara , i svi pljuju curu zato sto je \"Snežana\"
...a jel\' ovo izbor za slatku ili za najljepsu zenu na dunjaluku...i neznam kako ona moze da RAVNOPRAVNO zastupa sva tri konstitutivna naroda BIH...???
...snezana P\'OROK (svasta mi padne na pamet)...
ako se bude birala miss sise, sneki ima velike sanse.
http://www.youtube.com/watch?v=K2KbPXeO5ak&feature=related
Pa ljudi,ova nasa q.rcu ne ljava.Ne da nije lijepa,nego nije ni prosjecna,pa obidzem dzir gradom,ako ne nadzem 100 ljepsih od nje,Bog me ubio.Cura nije ruzna,ali je u ovoj konkurenciji presmijesna,nije ona ni za mis Sokoca,i tamo ces nac 10 ljepsih od nje.
Snjezo dobra si, drzim ti prstenjak!
Snjezana ko ona zaba iz Dizni crtana
\"Gama Su! Gama Su!\"
Sta mi treba od obrazovanja da bih ukapirao ovaj naslov : \"Snjezana preslatka na Golf turniru!\" :-)