Uoči izbora Miss svijeta u Kini
0

FOTO / Snežana Prorok preslatka na golf turniru

Sarajevo-x.com
Foto: MissWorld.com
Foto: MissWorld.com
Miss Bosne i Hercegovine, Snežana Prorok, zajedno sa još devet učesnica prestižnog takmičenja Miss svijeta 2010, prisustvovala je finalu turnira u golfu LPGA SanyaOpen, uzevši malu pauzu od napornih priprema. Snežana je u kratkoj strukiranoj haljini i zanimljivim sandalama izgledala preslatko.

Na zelenim terenima Yalong Baya pratile su ovosedmični turnir u golfu za žene, a imale su priliku da predstave tri najbolje učesnice turnira i uruče im nagrade i cvijeće.

Gošće turnira, osim Miss BiH, bile su i Miss Bahama, Bolivije, Kolumbije, Etiopije, Francuske, Indonezije, Jamajke, Kazahstana i Škotske.

Predstavnica Škotske, koja je i sama golferka, pokupila je nekoliko poteza vrhunskih sportistkinja.

"Pravo je ostvarenje sna starati na terenu i izbliza gledati vrhunske igračice", kazala je ona, objavljeno je na oficijelnoj stranici izbora Miss svijeta.

Kao i svuda gdje se pojave, ljepotice su i ovdje privukle mnogo pažnje gledalaca, pa su često morali da ih zamole za tišinu. Misice su, pokazalo se, nakon mjesec boravka u Kini, navikle na to da budu u centru pažnje.

Nakon ceremonije dodjele nagrada, vratile su se u hotel Crowne Plaza Sanya, gdje su uživale u večeri i jednom od rijetkih izlazaka u grad.