Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gledajuci link, imate li ideju sta se ovdje uopce reklammira?
Dobre guze!
samo da se muski pRi voznji u automobilu, ne zagledaju pRevise u te plakate, pa ne slupaju auto :D a sto bi mi Reklama smetala, sto pRovokativnija, to bolja.
Istina nisu trebali ljepit kod džamije ali reklama je simpa glaj ovo:Meni je reklama extra... Kad cemo mi ovako? TangaMan, 18/04/2003 03:34:58 I ovo:sjecam se da je sunmix imao slicne jumbo plakate... bili su i u nas ljetos ja mislim... zach, 18/04/2003 03:51:48 Moze i ovo:yo dobrih guzova:) piquet, 18/04/2003 00:32:38
sjecam se da je sunmix imao slicne jumbo plakate... bili su i u nas ljetos ja mislim...
Meni je reklama extra... Kad cemo mi ovako?
yo dobrih guzova:)