Vjernici u ciljnoj grupi
6
Skromni kupaći kostimi se vraćaju u modu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolan pa nije problem što ne znate engleski, ne znate SVOJ jezik, ono što KAO znate na engleskom nikad ne prevedete na pravi način. ili vam, kao što neko reče, kao prevodilac radi neki dijasporac koji natuca naš jezik. kako može iko ikad reći SKROMAN za kupaći kostim? pa pogledajte koje značenje daju rječnici NAŠI, bosanskog, hrvatskog, srpskog. znate li ko je skroman? \"po mom skromnom mišljenju\" vi ste skromnog obrazovanja i još skromnije pameti. ovdje je prevodilac očito otvorio rječnik i pogledao prvo značenje. nemam pojma šta je u originalu, ali je lako rekonstruisati, MODEST. e, a to imai i drugih značenja, kao što, nećete vjerovati, u svakom jeziku većina riječi može imati više značenja, i to ovisi o kontekstu. da ne idemo dalje o tome, uglavnom, MODEST u ovom slučaju znači ČEDAN. to je upravo ono što traže konzervativci, vjernici, tradicionalci, patrijarhalni i svi ostali koji ne žele da im se žene i kćerke \"eksponiraju\"
Svidja mi se. Pogotovo ako ovim iskompleksiranim majmunima smeta. Nositi, naravno, samo u cilju irtiranja njihovih kompleksa.
Hahaha, kad ovaj polupismeni majmun napisa skroman ja očekivao samo dvije špage na curama, ka ono skroman skafander.
cuj skromni a kod nas su skrominije obucene one iz buca potoka kad dodju na ferhadiju
Koja glupost, na moru su svi haman \"goli\", sto je sasvim normalno, ccc treba potpuno obucen biti na plazi. A ove \"skromne \" su najgore. Ispod mire, 100 đavola vire.
ovo je sve, al ne kupaci kostim u mojim ocima!
Ne bi bila losa ideja da se pojedini muskarci malo vise pokriju ...vjerujete mi \'\'Uncle Sam\'\' i slicni, nije uvijek (ma sta, u vecini slucajeva) merak gledati golog muskarca, il je debeo, ili kostur, nigdje misica.....pogledajte se (vecina vas) u ogledalo i budite iskreni...daleko ste od \'\'surfer\'s bodies\'\'!
A šta ćeš ti, također, polugol na plaži sa djecom. I kod tebe iz gaća viri napeta kobasica, samo što ne pukne nabrekla od uzbuđenja. Pa to je odvratnije i gadljivije od ženske sise koja senjiše u grudnjaku, ali i od bilo koje količine sala i celulita koje \"debela žena\" ima na sebi. Masturbiraš na svakom koraku i na svakoga pa ti onda svi krivi zbog prljavih i bolesnih nagona.
E stvarno,BRAVO za komentar !:)
Napokon,nadam se prikladnijem oblacenju zena koje misle da su jos u pubertetu pa ti zagadi zivot sa golotinjom.Zatim glupace koje dodju na plazu gdje su porodice sa djecom pa stane onim visuljama mahati kao da jedina ima sisu na svijetu.Stvarno je vrijeme da se svijet upristoji ako nece imaju nudisticke plaze pa balite...
Nece ovo nikad u BiH,jer je curama draze da se golisaju nego se hljeba najest...
ne smijem se izlagati suncu jer imam proširene vene...hvala svima onima koji su omogućili nama,bolesnim ženama,da uživamo u čarima ljeta...
Da ti ne smeta ne bi ni komentarisao. Kreten :S I ti se ne brini, mnogim zenima nisu zanimljivi takvi poput tebe sa ringispil glavama. P.S. Kad pises \"ko\", onda ti ne treba apostrofu, glupane.
Kad postoje nudističke plaže, a i dozvoljavanje djevojkama bez gornjeg dijela, a da ne govorim dole sto postoji manje od tangi, onda zašto ne bi se od glave do pete kupale.
upravo tako - ja kad sam procitao \"skromni\", rekoh evo onih minijaturnih i onda - razocarenje
Jao sto ovaj pametuje...