Nova kolekcija donjeg rublja
0
Seksipilna Karen u novoj reklami Provocateura
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nije podcinjen nego potcinjen
Ma kada bolje razmislim, ko da je neki peder ovo rezirao. Cure u licu izgledaju kao kada se pederi preoubuku i zenske, metnu perike, i jako se nasminkaju. Pa stvarno grozno... Mada sam protiv ovakvih kampanja generalno, covjek bi oprostio da su zaista neke prirodno lijepe zene stavili i neki prirodno lijep donji ves. Ovo je uzas...
koje stuhe. fuj ovo samo nekom bolesnom umu moze biti privlacno.
Jako originalno, nema šta.. Ove reklame sve više liče na hardcore pornjavu, iImaju nigere, imaju ušlagirane špice životinjskog pogleda,... šta čekaju?!
\"Svjetska kompanija\", ne \"svijetska\"... Procitajte clanak bar jednom prije nego ga objavite... ;)