Klasični i moderni u isto vrijeme
0
Satovi Fossil su oličenje stila svakog čovjeka
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahah cuj fossil je dobar sat hahahaha da kako da ne,mozda za klince od 5 do 8 razreda clanak je sprdnja ziva dosle onakve ponude satova na istoj adresi ovo je smijesno
prijatelju u pravu si.Ja sam imao Fossil kupio ga u Njemackoj i platio ga 200 eur,i prvi susret svodom propustio naravno! Bižuterija !
Fossil Inc. je kompanija koja dizajnira i proizvodi odeću, aksesoare, satove i nakit, ali takođe i naočare za sunce i novčanike. Sedište ove kompanije je u Richardson-u, Teksas, USA, a osnovana je 1984. godine od strane Tom Karciotis-a. Fossil mnogi smatraju proizvođačem satova, mada on zapravo samo sklapa satove, koristeći gotove mehanizme, pritom samo dizajnirajući kućišta satova i njihove brojčanike. Ova kompanija je svoje prve satove lansirala na tržište 1985. godine. Fossil je takođe jedna od ozbiljnih kompanija koja se bavi satovima i koja se 1990. godine prvi put pojavljuje na sajmu satova u gradu Bazel-u.Fossil Inc. obuhvata sledeće brendove: Fossil, Relic, Abacus, Michele Watch and Zodiac Watch. Znači mehanizam je uobičajeni koji se gura u sve moguće satove te klease, samo malo pažnje posvećeno oklopu, kao što i svaki proizvođač te vrste čini. Jednom rječju poskupa komercijalizirana bižuterija!
znaci grabovica znaci je znaci usliko znaci par znaci sahatova.... ups...nije to taj grabovica......mislio sam da je to sklopka znaci grabovica
Reklamirate marku \'Fossil\', ili se tako da zakljuciti preko naslava a ovdje najvise satova marke Diesel i drugih. Ovo je ocito reklama prodavnice a ne samo marke \'Fossil\'. Prema tome, potrudite se oko ovih naslova koji dovode do pogresnih zakljucaka da ne bi mi, citaoci, pomislili da tu radi previse neprofesionalnih ljudi. Pa zar niste novinari? Jel trebamo opet nauciti definiciju naslova? Pokvarite mi jutro ovakvim glupostima.
je zakon i ne treba mu reklama