Klasični i moderni u isto vrijeme
0

Satovi Fossil su oličenje stila svakog čovjeka

Sponzorirani članak
Foto: N. G./Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Sarajevo-x.com
Dva brata Karcotis su svome ocu stalno tepali: "Ti stari fosilu", pa je tako nastalo ime brenda Fossil. To je jednostavnost i simbolika za sva vremena. Sve ostalo je historija.

Kompanija Fossil je osnovana je 1984. godine u trenutku kada je kategorija modnih satova tek počela da se razvija. Godine 1985. predstavljeni su prvi satovi brenda Fossil.

Fossil sat je oličenje stila svakog čovjeka, koji želi da ima sat.

Identitet brenda predstavlja moderan vintage stil, dah prošlosti, već viđen, ali drugačiji, klasičan i moderan u isto vrijeme. Svoje mjesto među ljubiteljima satova našao je zahvaljujući inovativnosti, autentičnosti, hrabrosti i strasti kojom se pristupa pri izradi svake kolekcije.

U bogatoj ponudi svako može naći nešto za sebe ili drage ljude, od klasičnih preko sportskih do veselih, razigranih modela. Fossil je planetarno poznat brend sata koji se danas prodaje u više od 100 zemalja svijeta.

Od 2. marta u sklopu prodavnice Eld satovi i nakit, u ulici Gajev trg 5 (kod Gradske tržnice), možete pronaći Fossil corneru i izabrati nešto za sebe. Povodom otvaranja prodavnice Eld nudi fenomenalan popust od 20 posto na kompletan asortiman.