Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on gay, on je peder...
Bakir? a jos Silajdzic!? ahhh kombinacije
sta ima dugu kosu pa je peder, sta treba da ima izbrijanu glavu do mozga i kockastu seljacku glavu
jao koji ljubomorni bastardi, cuj gay je gay je, pa ljudi zar vasa ljubomora i zloba ne moze cak ni ovog mladica postediti...fuj, a boy-u svaka cast, sladak je, samo naprijed -konacno neki bosnjo koji je napravio nesto u USA a da nije vezano za terorizam, a da se cuje za to :D keep walkin\'
A jes jes...tvoja seka je poderana......vaginalno ,analno......iiiiiiiiiiiiii......... (đe su dvije rupe tu je i treća) ...oralno....... A i ti si mi sumnjiv. Da i tebe ko i ovu Enu, \'\'Baka\'\' :)))))))(cuj baka yebote)-nije natak\'o????
Dakle mi smo stvarno specifičan narod...organski ne podnosimo tuđi uspjeh. žalosno ...
Cestitke Bakiru. Samo naprijed ljepotane. Oni koji smatraju da je \'derpe\' povedite mu seke da ih podere, doci ce garant da vam se pohvale.
Dobro ti znas kako to ide sa stolicom...znaci plivas u tim vodama vec..kakav papanluk svega mi, mogu mislit kockastih glava ispred tastatura sto komentarisu da je gay..
@dijasporac \"music is what i want, music is what i need, kiss me and turn me slow...\" ako cemo u nedostatku sportskih, politickih, kulturnih itsl rezultata slaviti nase zemljake koji su imali srece da ih majka priroda i otac babo obdare ljepuskastom facom, onda ga je bi! dijasporac, prekrizi i ovaj portal ziv bio! nas 95 % misli da si dosadni derpe koji svu nasu dijasporu zeli uvuci u svoje manekenske fantazije. nasa dijaspora je postena i casna, nemoj da ih trpas u isti kos sa sobom!
Da mi je vako nesto nachundurit!!!
E kad citam ove komentare ljubomornih domorodaca, sasvim mi je jasno zasto sve vise i vise nas dijasporaca prekrizilo Bosnu kao destinaciju, ne samo za povratak, vec i za desetodnevne posjete. Pocrkajte od gladi i ZAVISTI, fukaro. Zali boze onih 5% normalnihu BiH sto moraju durati sa vama 95% syebanih u mozak.
ih al ce se Bakir kurrcca neosunneccenog tamo naprimat. ako nista drugo, nece imati nikad problema sa tvrdom stolicom.
jel su..cks redakcijo, koja riječ gore je bila sporna?? K(anal) ?
Evo vidim svadžate se oko mene Ja .sam ro.dž.eni Sar.aj...lij..a, im..ali smo p.rvi ka..nna,li.za,ciju i tra.mv,aj ! I da , g..a..y sam ! Jel to problem ..? Moram vaka, sa-x filter su.c.ks pa deb.agira.m
Evo vidim svadžate se oko mene Ja .sam ro.dž.eni Sar.aj...lij..a, I da , g..a..y sam ! Jel to problem ..?