Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ludak, od tebe je sigurno bolja, sto se vidi iz prilozenog, "ona je sada ispade", "ovdije", "sto je nesta", da ne pricam o vulgarizmu, totalno si nepismen, da covjek ne povjeruje :)
Sve go papak komentariše postove...
Nemaju svi afrikate na tastaturi.
Ina ne mora znaciti da je Srpkinja ili Hrvatica...ima mnogo Bosnjakinja Ina. A Fata i Munira sigurno ima uspjesnih. Tvoj najveci uspjeh je pljuvati po Bosnjacima...wauw, stvarno si dogurao daleko. Pateticno.
A i ti bi mogao naČiti Šta su to afrikati kao i to da rečenica počinje velikim slovom a završava tačkom, prije nego kreneš drugom spočitavati ''nepismenost', papčiću nadobudni. ;) p.s. pismen je svako ko zna pisati, pa kako god. Ako ne vjeruješ meni konzultiraj npr. prof. Midhata, papčiću nadobudni.
Da je iz nekog drugog grada u Bosni bila bi samo bosanka, a ovako je sarajka.
Da je INA ostala u Sarajevu da bi ista postigla. Ovako sve Ine, Ane, Marije, Milani i Dusani odu vani, uspiju i onda promovisu BiH a papci ih pljuju.
LUDAK svaka ti cast,nek ovdje u ovoj j..... zemlji napravi takav uspjeh,gori su ovi novinari sto ovakvim vijestima pridaju znacaja.
jok,ona je 'soltany' hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi.........necu vise majke mi hihihihi
Ona barem pravi haljine/odjecu za pistu koja se moze i nosti.. A ne ko oni ostali nekakve rugobe od haljine
O Sarajevu uglavnom biranim rijecima govore samo oni sto su tu rodjeni i niko vise, pa tako i ona. S druge strane, agresiju naziva "gradjanskim ratom". Svrsava na cipele i mnogo me podsjeca na Carrie iz Sex & the city, sto je u jednu ruku kompliment a u drugu bas i ne. http://www.fashionqanda.com/designer-qanda/ina-soltani-designer-q-and-a.html
Da li je ovo njeno pravo ili umjetnicko ime? Bio bi red da se matici predstavi pravim imenom i porjeklom, briga me za neko tamo Soltani prezime ...
*Ljiljan
Smirite se boni - djevojka/zena je jedna on najpoznatijih modnih kreatora u Americi. Dosla kao izbjeglica i ostvarila nesto, a svakom prilikom spominje nasu nezahvalnu zemlju i koristi bosanske motive u svojim kreacijama.
Svaka joj cast za Liljana! http://www.inasoltani.com/
@bosanceros ...vidiš kako lijepo ušutiš :)....ako nastavim da te bucam, ispašćeš veća budala nego što prirodno i jesi :)
da si malo vise pismen a manje grlat znao bi razliku izmedju soltani i 'soltany',neka te,bez tebe bi bilo komicno a sa tobom je tragi komedija hihihihi