Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi kao zeni nece biti jasno od kud ta potreba pojedinog ženskinja za eksponiranjem svojih oblina i seksulanih obiljezja.....a ovaj izbor za miss...dodje gomila napaljenih staraca kao komisija da procjenjuje i mjeraka izgled mladih djevojcica, to je tako ponizavajuce za jednu osvjestenu licnost
ko je ova? jos jedna u nizu ufuranih trebica u sarajevu, eto ko :)
Koja seljanka! Takve ufurane vidjas svaki dan po Sarajevu
Djeluje zravo i prirodno ali je malo obla.Vise posjeta gimnastickim dvoranama bi bilo korisno. Istina, Pedagoska skola je u moje vrijeme, bila preko puta FPN!
Sto se tice mene neka ide u „svijet“ neka vidi sve kako funkcionise, neka se vrati „pametnija“ i nastavi da studira. Kada je postala javna tajna da onaj ko plati , taj i pobjedjuje, nije bitno koliko si lijep, bitno je koliko para mozes ponuditi. Amini svakako sretno !
Zmiu ih Amina lopatom. 😁
bitna ko lanjski snijeg
predlazem da se uvede i mis politike
nije losa
Cija je ova mala
Znam ja nju Selam za profesora Huku i Pazarice 🤣
Fina cura!
ova mi je seen na instagramu bacila..
jel joj mater iz podrinja?
Cija li je ona dusek... Gdje su ostale kandidatkinje, molim??
Prezime Hasanbegovic- porijeklo Gacko a ima ih u Nevesinju.. Poznati politicar u HR, znamo ko