Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad u Sarajevu zive samo ruzne Sandzaklije i Arapi, svi lijepi i pametni su davno u susjednim enklavama bez bosnjacke vecine ili u nekoj zapadnoj super demokraciji
divi je prava firaunka
Mala jeste rodjena u Sarajevu, ali ipak je sirova...i ima propuh u glavi, legla bi sa svakim da se probije dalje u karijeri, poglupa je i ne zna da se ponasa- nije za nju ovaj posao!
...zajebi ti curo manekenstvo, dojdi kod mene da skupa napravimo novi hit o zivotu u Americi \"kokain-kafana\"
CE DA KUPIM ZENSKO KONJ DA ME DERE
DEDO GORANE COBANE DERI KONJE BAKA MICA COBANICA DERI KONJA TATA DJURO DERI KONJA MAMA KSENJA DERI KONJA
DA JOJ DEDO NIJE RADIO KOD SELJAKA PA MU DAO IME KONJ HAHAHAHHAHA
jbte koliko seljaka ima na ovom portalu. To nije normalno.Stvarno ste glupi ko krc..
Po komentarima se primeti zasto smatraju Bosnjake najglupljima u regionu.
fakat prezimena derikonja a ne ko naša lijepa autohtona sarajevska: ali gaši, škrijelj, guhdija, bahtijari, pećanin, šahbaz, medunjanin, mandal, ha ja ...
A DEDO JOJ DERO MAGARCA
\"Aleksandra se sa majkom pokušala vratiti u rodno Sarajevo 2000. godine, ali kaže da se previše toga promijenilo. U njihovom stanu živjela je druga porodica i Aleksadra kaže da su se osjećale kao da više ne pripadaju tamo\". Mora da je pisalo na ulaz u \"guzno crevo\" Teheran!!!!!
dere l se konj?
Prezime niko ne bira sam....ali ono sto ce napisati da... tako bosanska inteligencijo...samo deri... al\' bi Savo bio ponosan da je ziv :))))
Nije Deikonja, nego Derkonja Općina Stari grad (dakle više je sarajka nego ti).