Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Željela sam da ovaj parfem bude lična biblioteka mojih sjećanja. Naprimjer, u toku mog odrastanja u Kaliforniji, jasno se sjećam mirisa tvrdog k*r*a u ljetnim večerima.\"
nemirisala ja na tebe Jennifer...da svi muskarci bjeze od mene!
otkako je ostavi bred pitt propala ko grcka. ha ha ha
ljudi... upravo mi se ispunio zivotni san :D:D:D tooooooooooo!!!
Potonula kao Atlantida.
Ma da mi nacijede i njenog znoja, uh sta bi joj radio braco draga.
Lojavie :)
boli me rackuuuu
ja nju briferom ne bi dir\'o
Objavljena bljuvotina ,,made by SA-X.
\"Parfem ima i aromu citrusa, sandalovine i divljeg cvijeća\"-pa jesu li to sandale kiselili u parfemu od limuna i maslačka & jagorčevine?? Ove isfrustrirane koze nikad dosta.Svaka dva-tri dana ova pačaglu u nekim \"seky\"(ha,ha)pozama,pa onda izjave kako voli ovo,mrzi ono,pa onda se sjeti brangeline,pa počne cugat,pa onda parfem i sve ponovo.