Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imas ideju? :D
toplo :)) mora da je do ovog jorgana :))))
Pozdravljam odluku o zabrani prometa tih štetnih hemikalija. Nažalost, kod nas i djevojčice koriste tj. sve više ih naručuju u "ekskluzivnim" ili "luksuznim" pilinzima u Oriflame i Avon katalozima. Nemam ništa protiv Avon-a i Oriflame-a, jer i ja kupujem probrano tj. ono za što procijenim da mogu iskoristiti, ali jedno mi baš i ne ide s ovim člankom dolje u komentarima; što bilo ko ima pravo da pametuje koliko kilograma ima žena i što bilo kme to smeta?! Dokle god je zdrava, nek ima i 140 vala!
zivjelo kukuruzno brasno
..meanwhile je municija sa osiromašenim uranijumom ok. i protokol iz kjota, jel podapisaše ameri? inače, sad je za očekivat revolusion američkog piling dedicated ženskinja. da im je udrilo ravno u temeljna prava. da imaju 140 kila i bebifejs skin.