Oriflame Fashion Week
0

Red rublja, red vjenčanica, pa red večernjih haljina

Sarajevo-x.com
Lisca
U Domu oružanih snaga BiH u Sarajevu u ponedjeljak navečer ljubitelji mode mogli su uživati u Oriflame BH Fashion Weeku, na kojem su predstavljene kolekcije visoke mode.

Modni dizajner Istok Bratić ostao je dosljedan svom stilu. I ovoga puta je oduševio publiku svojom velikom kolekcijom. I Svjetlana Vuković-Ceca je predstavila modele svojih večernjih haljina.

Ono što je također oduševilo publiku su vjenčanice La Sposa, poznate širom sveta - ženstveno elegantne, od najskupljih materijala, perfektnog kroja i s velikom pažnjom posvećenom malim, skoro nevidljivim detaljima. Kolekcija La Sposa za 2010. godinu naglašava stas mlade.

Ženstvenost sa istaknutim linijama tijela uklapa se s geometrijskim krojevima, a s toplim, prirodnim bojama čini savršenu figuru.

Nova kolekcija Edine Osmančević odiše ljepotom i glamurom, te ova dizajnerica kao i do sada veliča ljepotu ženske siluete, kao i unutrašnju emociju žene, pa je tome posvetila i sam naziv kolekcije koji glasi: Žena, centar svijeta.

Ono što je najviše oduševilo publiku bila je revija Lisca, na kojoj su predstavljeni elegantni, ženstveni modeli rublja i spavaćeg programa jesen/zima 2010.