Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa naravno da nisi Italijanka kao sto ni ja ne mogu biti Etiopljanin ili Nigerijanac
@fbUser1588754069 A Tramp je Njemac?
zasto li se ovo radi samo u bijelim drzavama??? nisam cuo da se neko smije ovako agresivno ponasati u Arapskim zemljama, u Kini, Japanu, itd.
POKLON LJULJAČKA https://www.facebook.com/groups/630956740801164/
Cime moze osrednji sportas, glumac, muzicar, designer na sebe skrenuti paznju nego lazima i fingiranjem. Posebno rasizam je siva zona a to mediokriteti najbolje koriste... ovo je xxxx slucaj
jedino se kod nas svi asimilirali u seljake inace je svuda u svijetu obratno...
Ako crnac ode u Japan i kaze da je japanac svi bi mu se smijali, ali na zapadu moze biti sta god hoce. Frajer se zove mutambo a kaze da je norvezanin. To je za mene smijesno.
Ali ljudi...ne može se u toliku krajnost ići. Pa meni je ovo logično, standardi ljepote se razlikuju od države do države kamoli od kontinenta do kontinenta... Zašto se ovo nameće ljudima nikad mi neće biti jasno i pun mi je k te ekstremno ljevičarske ideologije kojoj je sve jednako, ravno i isto e pa gospodo nije. Nije jer tako kaže biologija i tako kaže kultura življenja prostora o kojim se govori.
xD opet o rasizmu,pa daj ba nije problem ovdje ništa o rasizmu,nego više je problem da je nekom u interesu da to kaže da bi se vi tako osjećali,da oni mogu to iskoristiti protiv vas,sve je to jednog velikog plana da vas ponižavaju,jer niste njihove rase,samo naprijed neka protesta.
odma neka pitaju talijane kako Isus mmoze biti bijelac kad je covjek bio crn, a Bog vam!
@mizerija jesam
Refuđis velkam