Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nisu zgodnije i lepše nego one fosne ???? Šta je žena ako ako nema oblina (umereno) šta joj daje ženstvenost ? Struk bokovi grudi zadnjica.. da je izvajana a ne kao fosna sa svih strana .
...jes vala, maxuz vako :) http://www.serienhai.de/wp-content/uploads/2014/05/2_Helene_Fischer_Fuer_einen_Tag.jpg
Mnoge od ovih gore nisu umjerene, bas suprotno. Bokove, grudi i straznjcu mozes imati i uz jednu zdravu kilazu, nije potrebno biti slonic tonic. Nema za to opravdanja, to promovirati isto je promoviranju anoreksije, nista bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu punačke nego ovako izgleda ZDRAVO žensko. Anoreksija nije ljepota.
zenske predivno izgledaju, nisu anoreksicarke. sva moda koja dolazi iz modnih kuca nije za 80% normalnog zenskog svijeta, jer malo je "ofingera" a "ofingeri" sluze modnim kucama i dizajnerima da istaknu komad garderobe tako da danasnje manekenke moraju biti "ofingeri"- par kostiju preko kojih je razvucena koza.
zamisli samo kad je docekas sa ledja.... sve se talasa ko cunami.... JAOOOOO!
vitke zene su manekenke jer njima sve lijepo stoji, znaci ne pretjerano seksi niti savrseno, vec sve sto obuku na njima izgleda lijepo i elegantno, dok punije zene moraju voditi racuna sta im stoji, a sta ne ...
Ne moze njima niko nista...
Taman smo se navikli na anoreksicne i anemicne aveti, a sad hoce da nam podvale ove neprivlacne, debele koje imaju preko 40 kg :-) Toliko su se zapustile da su im cak i grudi narasle. Sigurno jedu svaki dan. Bljak.
Ne mogu im se ni rebra prebrojati :-)
Djevojka,zena od 50 kg,, ma daaj,nema smisla, ne smijes je rahat ni pomilovat a kamoli sta drugo
zgodna ili nezgodna paitanje je sad samo kad ima svega u ponudi je zdravo pa ko šta izabere
K'o bombone....one punjene ;-)
Hahaha, ja mislila neka zlatna sredina! Ali, zar se ova predebela osoba može nazvati manekenkom? Čak i za + size???? Tess Holliday manekenka????
Napokon žene na pistama..
ne znam u čemu je problem i zašto se one ljute kad ih se nazove+ size modelom? AKo želiš biti model(regularni) moraš biti mršav isto kao i ako želiš reklamirati pudere i kreme za lice moraš imati čisto lice, ne prepuno akni ili pastu za zube ravne i bijele zube! To je sve posao i uvjeti, ali ženska s aknama i krivim zubima se ne trpa da reklamira pudere i paste za zube kako se punije ženske konstantno trpaju i ljute što ne mogu stajati u bok s modelima. +size su isto modeli samo drugačiji, čemu ljutnja?
Ovo nije punačko, već normalno
Osvjezenje za modne piste, ni previse ni premalo.
Žena bez oblina je kao frmerke bez džepova. Nemaš gdje ruke stavit'.