Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odgovor blacku ja cu ti ga zavuc ne moras sam
kurtach, ja to nisam bila, ja to tako ne radim. potpuno sam zdrava. ja zivim u sarajevu, ti? hajde javi se, mogli bi se malo bolje upoznati ako je triso pros'o
Upozno sam je jednog ljeta u kaficu na moru, skupa smo pijani od vina docekali zoru. U zoru smo se goli kupali u moru, susio sam njene gacice objesene na boru. Bila je lijepa, sa velikim oblinama, a ja sam svakoga dana vodio borbu sa svojim slinama. Imala je gacice na spanu, ko sad se sjecam, trazila je da joj vjernost zauvijek obecam. Cudno mi je bilo da njeni prijatelji za koje kaze da su joj ko braca, spavaju sa njom bez gaca, a ni sanjao nisam da je po srijedi LA FUKARACHA, tako da sam je sexao bez kurtacha. Cicala me zivog, bila je pljeskavica, ja sam bio prilog, brisala je usta lica milog. Rekla je da studira vani i zove se Patrisa, a tata da joj je neki cijenjeni disa. Ispricat cu vam pricu kad upozno sam Patrisu, nikad nisam upoznao mirniju i tisu. Fino odgojena i sredjena, i lijepo skrojena, guzica zaobljena, taman za mene stvorena. Prekrasne okice, mozak poput male kokice, nozice, noktici, sandalice i sljokice. Rekla je da zna mog brata Duxa i da su super, al nije rekla da ju je mazo ko na snitu kruha puter. UPARKIRAO SAM CUNU U LOVU NA TUNU BEZ GUME NA HARPUNU, VJEROVO SAPUNU, rijesio zadatak, hodo sam ko Pajo Patak. Rekla mi je "Bas si sladak", susret nam je bio kratak. Poceli su svrabovi, ti prokleti gadovi, infekcije su puni zalovi. Ambulanta, ordinacija, elaboracija, doktor zove na ulaz i kaze: "Bizo, sorry buraz. Imas trishu, ko triper", ja zatilto sam ko fliper, nju guzio je svaki skiper, ispo sam kelipter. Ko klinci u vrticu sto risu Cica Glisu, ja naivno sam vjerovo Patrisinom slatkisu. Ko saran u fisu, ja ljut spusio sam trisu, sjebo svoga pisu sad pisam kiselu kisu, pa pijem loze lisu pricam pricu bijelom misu i proklinjem taj dan kad upozno sam Patrisu...
... ma nisam ih nikad ni volila :-) nema nista bez razpakovane mesine, uuuuhhh
Harise ostavi RAHMETLIJU NA MIRU,ako hočeš već da kritikuješ nađi nekog živog.Mrtve ne treba da diraš jer ce ti se VRATITI,ovo je prijateljski savijet a ti kako hočeš.
mozda bi se trebali ugledati na zivotinje, one se bar ne jebu u zdrav mozak:)
ja cesto imam sex pa se jos nisam zarazio...doduse nikad sa drugom osobom... moto: volim samo sebe!
Mozda ima i toga sto su kondomi skupi ko ....
Ma najbolje je Desanka Majka,jebo vise i guzenje pa vidite da bog oduzima ženama najvece blago.Nema vise od muskaraca,kola,stan,pare,izleti i kurac.Sad vam je bog poslo da vasa pica ne vrijedi samo bolest možes navuc na sebe od zena .Zato DESANKA MAJKA.
Mene samo zanima kakve veze imaju križarski ratovi sa sidom??? Valjda nisi imao sta pametno reci? Ma da Bog da ti mama sifilis dobila.
Ljevicaru: Hoce li ili nece crknuti desnicari je manje vazno, ali ti crkni obavezno, mame ti!
Joj koliko vas samo ima pametnih, cccc! Fasciniran sam vasim umovima! Valjda vas "izuzetno nadarene za govore" niko ne slusa pa vi sad nama vazite... Koji ba kondomi?! Mojne sa kuravom i nema side, kondom je dobar da vas nebi zatalasale misli o bebi. Sida vise hara kod narkomana, jer ovdje i nema bas toliko seksa, to svi znate jebaci jedni.
harise zivotinjo mars natrag u stalu.Kakve veze kondomi imaju sa Alijom kretenu jedan. U pravu su treba sex ukinuti i dati Tobias-u ovlastenje da izdaje isti na recept. Ovo naime ide na ruku onim snagama koje se bore da izoluju covjeka,poklope ga zasterijelim crkvenim nazorima i kao takvom prodaju mu sve moguce ne potreben stvari na ovom svijetu.Zalosno je koliko ce samo para dobiti da to sprovedu u djelo.
Alija je najvise volio zute kurtone, kad mu udju u supak govno se na njima gotovo ni ne razaznaje.. To je inace omiljena boja kod GUZICARA SDA... pozdrav za sve SDA-ovce od [email protected]
Gospodinu Tobiasu vise se ne dize ni kosa na glavi pa bi iz zavisti i pakosti da ukine ovu SIROTINJSKU ZABAVU u cijelom svijetu...