Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Providni ste s ovim placenim reklamama za botoks
Milioneri postaju ovi sa botoks tretmanima i instant nacrtanim obrvama..inspekcije bi trebale da znaju da ne izdaju skoro nikad pdv racune...Danas je u modi imat labrnju..isturenu ispeglanu usnicu...i to bez dobijenog racuna..u slucsju da nesto podje po zlu ne mozes ih tuzit.
Da se i druga "široko" nasmijala kao prva imala bi bore. Kakvo obmanjivanje brate dragi
Isto sam htio da kazem. Bravo
Prva slika 2006 a sljedeća 2012...to je 20 godina...ne kontam...
Jedna se vise nasmijala i vise bora,druga manji osmijeh manje bora,inace sve isto osim tena...prodaja muda pod bubrege
Ako je se ova šopala 20 godina botoxom zbog 3 linije na čelu ona ne vidim smisao članka obje imaju isto lice ova je tamnija moguce znog solarija ova svjetlija i to je sve bore iste
Imate li lektora u redakciji?
Ja svoju botoksiram svaku noć. Svako jutro vesela, razigrana, doručak u krevet. Mislio sam na ljubavnicu, žena mi ne da u spavaću da uđem. Haman zagondžija uđe kroz prozor pa je čeka u ormaru.
Čista komercijala.....što znači....NJESRA!!!
Meni dobre obje
Trebalo je napisati i kojim su se poslovima bavile iste i koliko je koje bila izložena stresu. Ali opet od sve te ljepote naj važnija je psiha.
Gdje su slike iz 2022 ili 2023 !!!Obe umrle što znači za smrt nema botoxa i huzica....
E majko draga cime se vi zamarate😂
Hahahahahahah