Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi dajte da i mi napisem jedno da na vrate nase more
Kolko ce ovi da plate postarinu,mogu komotno da kupe tih 400-km.Nesto se kontam ovi su ko i nasi,niko ne radi ba.Gdje nadzose toliko vremena ba,mora da i oni imaju dijasporu koja ih hrani,pa ne moraju da rade i mogu vaka pisma pisati.
ja sam lani piso predsjedniku opstine, al on mi nikad nije odgovorio. jes da nisam ispiso bas sto kilometara, al sam mu bio svasta nagovorio...... morebit mi zato nije odgovorio..... a morebit on nije to moje pismo ni dobio...... haj ga znaj......
Pretjerali su. Pismo je trebalo je biti 125 km pa dugo pa da bude simbolično. :) Evo načina kako se borit za svoje prava.
hajmo i mi pisati da neko baci nuklearnu (vise njih) da sravni balkan sa zemljom! ni jedna balkanska zemlja nije ni za kurac!!
MA NISU NORMALNI STA SE ZAJEBAJU OKO TIH 400KM NEK KUPE OD NAS NEUM
hocu novi mercedes zute boje molim
Hajmo raja i mi da pisemo! Hocemo novu vladu...