Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a mi ko tinejdžeri pucali one tatoo iz žvakaćih guma...sapunom ih skineš...
?
@ SDA pobjeda- samo da ti se naj.eb.em matere.. radi nicka.. eto toliko.. pobjedice al u limburgu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u BiH je sve popularno ono sto je nakardno...........
Djevojke i razumijem donekle, al' kad se ovi muskarci pocnu busiti to stvarno postaje jadno
Psihopate,kurve i bolesnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
uuuuuuuuuuzaaaaaaaaaas, kajace se kad ostare
vala divim se ljudima sa tetovažama i piercinzima, u ovoj debilnoj državi svaki dan ih garant ispituju 'a šta ti je to? a jel boli? a unakazi se jadna što to uradi?' pustite ljude, ne vole svi isto, ja mislim je ovo ekstra, nego vi primitivci odmah na promjene skačete i psujete ko da će vam familiju pobit a ne sisu probušit.
ja sam jendom probušio loptu, nakero je u živicu i bušnila se. pikal se to?
Jebiga danas je u modi biti izrod,,a biti uspjesan i skolovan,,onda nisi normalan,,kako to danasnja omladina kaze kada gledas normalan zivot kaze ti si staromodan,,,,,,,
Samo se busite i crtajte sotone i druge gluposti po tijelu, mozda je to trenutno neki zapadnjački trend ali nema osobe koja se neće pokajati zbog svoje tetovazec ili rupe i oziljka od pirsinga...Bog nam podario čisto zdravo tijelo a mi ga uništavamo nekim crtežima, sve to izgleda tako prljavo fujjjj..
moRe bit da ti nije podario pamet i da sve pojednostavljeno gledaš..
ja gamadi i smeca a bogami i kurvaluka Bosna prije i sad dva razlicita pojma Bolje da se buse gdje him je priroda dala i to dobru crrnacku busilicu
Nekad je zenama bio cilj da se udaju nadju finog muza, imaju djecu, a danas u kakvoj zemlji zivimo nisu ni codo sve ove deviacije. :)
Meni ovakve stvari nikad nisu bile lijepe!
Ovo meni nije nimalo zanimljivo.
Toljagasi, ljepota je u ocima onoga koji gleda. Tak', tko voli nek' izvoli. Osobno ne bih MECALA nista. Sve je okay dok ne budu stavaljvali diskove u donju usnu, velike. Bas sam gledala dokumentarac kak neko pleme iz Nigerije, zene samo, stavljaju te diskove kada se udaju. Pita je novinarka:"zasto to radite ?". Veli:"Zelim biti lijepa svom muzu". Kada postanu udovice onda to skinu.
Je l' baš ništa ne bi mećala? Ja bih ipak nešto metnuo ;)
jel se to ugraduje da se covjek moze lakse objesit?
nemaju ljudi pametnija posla, gdje tu ljepota unakazis sebe
A hoćete Bosanci u EU jel ?! Sa takvim razmišljanjem jel?! Pljuje Bosnjo po svemu sto nije primitivno u ostatku svijeta. Halooo tetovaža je to bolan i midjusa, niko ne hoda okolo i stavlja vama kolac u š***k. Pustite civilizaciju na miru :)
E nek je tebi Evropa pred vratima sa tim svojim blesorijama!
Haha ti jarane ovo nazivas civilizacijom ;) jadan ti i ta tvoja civilizacija
jednostavno obozavam zene sa finim oblinama, koja extra kila i oblina jos bolje,ona stara "bolje da ljulja,nek' da zulja". tetovaze i body piercing...po meni to su problematicne osobe,sta im je problem- ne znam,ali znam da ne zelim imati nista sa takvim zenama, a i od prijatelja nemam nijednog istetoviranog.nema toga ko bi me natjero da se nakazim.
upravo tako, osobe koje imaju psiholoske probleme i tako pokusavaju da ih rijese, kao ono " e vidite li mene,,,tu sam "jedan od nacina dokazivanja da postoje sto je po meni zalosno.
ima li koja da je stavila mindjuhu na cmar shupka?