Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo kosu djelomično posušite, ali ne fenom za kosu, već peškirom, otprilike da nije ni suha ni mokra. Zatim je počešaljajte češljem sa širokim zupcima. ‘Potom u ruci izmiješajte malu količinu gela za kosu i kreme za kosu. Nužno je da bude oboje, ne samo gel ili samo krema, jer look neće uspjeti u potpunosti. Premažite kosu, ali pripazite da nije previše utopljena u strukturu gela i kreme.‘ Pa lakše je bilo da ste stavili recept za sarmu, a i puno korisnije…
One misle da osvajaju na kosu. Svaki muškarac te prvo ocijeni po dupetu i ako tu prođeš tek onda kosa.
Za žene je ta frizura izgleda bitna Mislite li zaista da će neko uopšte gledati u vašu kosu ??? Kod momaka je jednostavno. Istu frizuru imam godinama. Odem kod brice i kažem skrati i skrati mi za 5km.
Dakle ti si onaj sto je nosio tuta frizuru uvijek...
A ti si neki metroseksualac koji ide frizeru svake sedmice po najnoviji izgled i voli se pravit pametan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo se napijte ko letva i kosa će se nakostriješiti, vjerujte. Jedino mora biti 40% i da je cijela flaša, ovo ostalo, samo se džabe zamajavate. Nema ljepote bez rakije.
Dodji u grad pa da vidis da ima... Mojne red-neck filozofije sa planina