Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebli majku jesu se maskirali.
Pazi s kime Spavas,ko te zorom budi :)
hehehe jeste znalci ne biste skontali da su muski da vas kurcom udare u celo ;)
pored toliko zena ja da gledam muskarce
tcnije zovu se tranvestiti
Ama to su muskarci imaju cunu i muda a ustvari nemaju muda
i sta je ovdje lijepo??? Sve sama šminka i fotoshop,pih.!
Može li članak o porodičnom životu, djeci? Dosta više perverzija i bolesnika damn.
Meni je glupo da se pise "ona" kao da je zensko. Rodili su se kao muskarci a sad sta oni rade od sebe i gdje se operisu ne znaci da ce biti zensko. Kakvi god da izgledaju umrijet ce opet muskarci i uvjek ce biti "on" a ne "ona"
Brain drain Nesta si tu pobrkao, mislim da si htjeo reci "nema vise muskog polnog organa". A sta to znaci onda? Da muskarac ko je imao nesrecu i osjekla mu se kita vise nije muskarac nego zensko?? Oni su muskarci koji se oblace kao zene, i zbog tog su uvjek musko i treba da se govori "on"
Nekad oni mećali, sad u njih meću
Dobre....dobreeeeee
Kako vas nije stid ovako nesto postaviti na stranicu?
dobra stara vremena...kad su matere i nane ispitivale porijeklo cure do 9.koljena unazad..ne do Bog da nije familija, a kamoli bolan vako nesto da je velahavle...
"nemoj sine, u tebe je djed bio njezinoj nani musterija..."
Ove ljepotice pravi su ljepotani
BLJAK, vidi se iz aviona da su muskarci... samo corav ne vidi
Ne znam šta misle ove muškarčine sa klixa, ali ja bih sve ove jebav'o da izvinete. Naravno pod uslovom da gospoJici ne landaraju muda dole.
Život žene se inače sastoji samo od razmišljanja o vlastitim grudima, stražnjici, obimu struka, te šminkanja, feniranja, lickanja, ***nja i uživanja u vlastitoj ženstvenosti.. Jah da.. Ti muškarci su prosto probrali i kopirali samo onaj površni dio života žene koji se njima dopao.. Ništa više.