Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zuti joj zubi kad ne stavi šminku?
Ispade da ima pjegice na zubima a ne na licu:)!
Skupila se rodbina u bolnici, kod teško bolesnog rođaka. Konačno, pojavljuje se doktor, zabrinut, umoran, smrknut... - Na žalost, nemam dobre vijesti, reče, posmatrajući zabrinuta lica. - Jedina nada je da mu se presadi mozak. Riječ je o eksperimentalnoj proceduri, vrlo je riskantna, ali to nam je jedina nada, osiguranje plaća proceduru, ali vi ćete morati platiti mozak! Okupljena rodbina sjedi zamišljeno u tišini... Posle nekog vremena, neko upita: - Pa, koliko košta jedan mozak?! Doktor brzo odvrati: - 5000 dolara za muški mozak i 200 dolara za ženski. Nastupila je neprijatna tišina. Muškarci u sobi su pokušali da se ne nasmiju, izbjegavajući da ženama pogledaju u oči, ali neko se ipak nacerio... Muškarac koji nije mogao da obuzda svoju radoznalost je postavio pitanje koje je zanimalo sve prisutne: - Zašto je muški mozak toliko skuplji?! Doktor se osmjehnu cijeloj grupi: - To je standardno, ženskom mozgu se spušta cijena zato sto je bio korišten!!!
xD
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kako ne shvaćaju da djeca ne obraćaju pažnju na te detalje? Isto kada govore o Disney junakinjama... kao da djeca shvaćaju koliki struk, oči ili sise ima neka junakinja... Shvaćat će jer im stariji sad ukazuju na to. Žalosno...
bolesno
jedna od najgenijalnijih malih-velikih poslovnih ideja! kako se genijalna ideja pretvorila u poslovno carstvo je fascinirajuce.
Kakvi su ovo zubi .. ko kaubojski :D
nenasminkani :D
Meni se sve cini ko da se duhan zvako 20 i kusur godina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pjegice uopće nisu nedostatak, ja bih radije pjegice nego akne...
i ja uvijek sminkom kosu ofarbam...i naravno zube...
gag mogla si bar jednom reci salim se nemoj me pogresno shvatiti.. I to sam sinoc stalno ponavljao i htio cuti od tebe ali nisi htjela nista da kazes i to me ljutilo i zato sam rekao da si narcisoidna.. jer sam mislio da ne znas da druge mozes povrijediti i da ne zelis to priznati.. I jucer sam se ljutio samo zbog toga.. opet sam procitao tvoje izvinjenje i sad mi potpuno drugacije djeluje nego sinoc..
ti sve ovo jednostavno nisi zasluzio od mene i nije mi jednostavno svejedno..u stomaku imam osjecaj kao kad pojedem veliki komad kolaca ili masnog mesa..ruzan.. nisam te htjela vrijedjati.. i sam znas zasto :)
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Žuta proteza za zube je jako bitna kod šminkanja?
Buuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaahhaa mamaaaaaaaaaaa kako je ružna ova tetaaaaa :((((
di si ti mala, nisam te srela godinama... sta ima bona?
Ah evo me frka...pa nigdje me nema :) Kod tebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)