Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaoooo kako divnoooo i meni je mama svako jutro kad krenem u skolu vezala, ja stanem ispred vrata ona mi sveze samarcinu i ja sav sretan sto nije sakom (preventivom do finog ponasanja) sad se javljam iz komune
juce sam vidjela 5:istih djevojaka sa pletenicama... niko nemacsvoj jedinstven stil. da stavi neko g.... sve bi stavile.
Preslatko. Ako je mama vjesta brzo frizuricu napravi. Meni je vezala kike sa velikim crvenim masnama. Ovo je sladje.
Svako djete je sretno ako ima majku koja ga pazi i mazi, dovoljan je i onaj poljubac kad krene u skolu i najveci je sretnik na svjetu. :-)
Jadno dijete
mogla je i koja slika od mame evo da vidim prosto kakva je ona ;)
@Cezvik bas mi mnogo znaci tvoj komentar, ohladi druze ako ne kontas sta je zeza a sta ne idi trazi pomoc
slika 3. pentagram o_O
@krofna5 ja i? Pentagram nema veze sa satanom
Udace joj se u 14-oj...