Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se otvara bunar na Hladivodama, miss Ganic bi prisustvovala..
ovdje svega ima, djece kriminalaca, bula, pedera, ublehasa zadnjih.. samo nema raje!
Bitno je napomenuti DA su se dizajneri sami organizovali,nisu koristili novac poresznih obveznika-vec fino projekat finansirali iz svog dzepa a ne na nasim ledjima! Saznao-prenosim! Zato, cestitam.
Bolje da su javni WC otvorili nego ovo mjesto za okupljanje degenerika koji ne rade nista pametno i korisno cak vise stete.Gomila umisljenih lupeza i vucibatina!
Ja stvarno ne znam kakvi novinari pišu ove članke ali jedno od osnovnih pitanja na koje vijest treba da odgovori, pored ko, šta, kako, kada, zašto je i GDJE. Ne znam kakva je vrsta informacije \"u centru grada\"... nije ovo grad od 3 kuće :s
ovo je odlican potez i fino je vidjeti dizajnere da se organizuju. Svaka cast
Cemalusa 4..preko puta \"Bate\"
Putem izložbi, edukativnih programa i razmjene s regionom cilj je infiltrirati modu u kulturnu scenu grada te pomjeriti granice kreativnosti...\" HA, HA, HA, HA, HA.........
Zaista, da li je moguce da niste napisali gdje se nalazi????
sad ja trebam otici na google i naci njihovu stranicu, pa vidjeti gdje im je sjediste? pa kakva vam je to informacija koja sluzi sama sebi, a citaoca ne informise u cjelosti?
A gdje se tacno nalazi ovaj izlozbeni prostor?
Simpatično, podržavam. :) Nažalost, neandertalci uvijek ostaju neandertalci.
Sranjiko show room