Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad je zanimanje influenser i koja je sifra zanimanja, cuj diva is back tobe jarabi ko sve hoda crvenim tepihom
Malo vise platis, ali tu je to. Ovo je njoj ulaganje u marketing, jako iritantna i nadobudna na osnovu: NICEGA!
morel mi ko nabavt ovu oko vrata kartu da se i mogu slikavat i turat na instagram i tako #turat #insta #ono #okovrata #dinovgaro
Zao mi je sto je nestao damski stil. Najpribliznija tome je ova djevojka u bijelom sa salom iz Tajlanda, izgleda lijepo i kulturno. I kreacija Milana Senica je lijepa, minimalisticka. Ostalo srednja zalost.
Iskreno, bas je samo najpribliznija ova zena u bijelom sa esarpom. Ova Nedine na prige haljina klasicni izlazak, a cipele su out of the fashion i nikada ali nikada cipela sa platformom nije izbor za gala ceremoniju. Ovakve manifestacije traze decentne sandale ili salonke. Nikako platforme koje izgledaju kao striptiz stajling. Diva ima nazor karizmu i sva je nazor pa i stajling. Meni iskreno atarija garda bolja, nor Jasna Djuricic glumica. Dama pa dama.
Ovaj Damir je u ziriju za Nagradu publike, na Vencijanskoj Mostri! Predstavlja Luxembourg i Kino "Utopia"! Perspektivan mali/21g/!
Kad je koka dobra to je to i duge gace dobro joj stoje sta ce ove babe sto im smrtovnice iz dzepa vire
Oni su nula za manekene sa respirator - sudjenja
O ukusima se ne raspravlja....
Gdje je Dzejla Ramovic, mama joj i sestre? Sta su obukle, znal se sta ??
sigurno uci za ispit
https://youtu.be/D9nsoZvKF3c?t=28
Ljudi sta je ovo pa bas se ne znamo obuci
Nadine uvijek odlicna
Vau bau, ima li sta sa Sirana?
Najbolja je ova sto je dosla na pijama party
Toliko su lijepe i lijepo obučene da je jedina sreća što se nije pojavio Božo Vrećo bio bi najljepša treba među njima
A gdje su Drmac Mario i Cajic Alisa? Oni bi pokidali! Deff najcool likovi u bransi, totalno moderni mackovi, iako izgleda nisu vise skupa. Manite nas ovih modnih (s)hitova.
Jel ovo DIVA što voli da izbacuje video iz tuš kabine
Žene koje kupuju u Zari? Zaražene.
Stvarno je smijesno kada napisu koje marke, odnosno dizajnera je torbica, cipele, haljina... Zamisli pita te od kojeg je dizajnera haljina, a ona od tamo neke domace snajderice, koja je duplo ljepsa od ovih nekih nazovimo dizajnerskih, bude te sram i reci. Asos, zara neke modne marke?? Jasta su nego.