Moda i ljepota
0

Nova seksi i glamurozna revija Victoria's Secreta

Sarajevo-x.com
Victoria's Secret anđeli prošlog vikenda prošetali su modnom pistom postavljenom u tek renoviranom hotelu Fontainebleau u Miami Beachu. R&B pjevač Usher imao je čast otvoriti novu i željno očekivanu reviju poznatog proizvođača luksuznog donjeg rublja.
Heidi Klum i Usher

Slavne manekenke poput zavodljive Nijemice Heidi Klum i vatrene Brazilke Adriane Lime u subotu su predstavile čak 68 novih modela seksi donjeg rublja, uključujući i pet miliona dolara vrijedan Black Diamond Fantasy Miracle Bra. Ponos poznate američke kompanije ukrašen s mnoštvom dijamanata, kojeg je dizajnirao Martin Katz, te večeri odjenula je Lima.

Adriana Lima

Prema Katzovim riječima skupocjeni grudnjak naći će se u novom prodajnom katalogu Victoria's Secreta.

Heidi Klum

Pored Heidi Klum i Adriane Lime, svoja božanstvena tijela pokazale su i dugonoga Karolina Kurkova, ljupka Miranda Kerr, simpatična plavuša Doutzen Kroes i seksipilna Ana Beatriz Barros.

Doutzen Kroes

"Tema ove revije je bio povratak glamuru. Victoria's Secret se isključivo fokusira na seksi proizvode, a za ovu sezonu seksi je glamurozno donje rublje", objasnila je CEO kompanije Sharen Turney u razgovoru za Associated Press.

Selita Ebanks

Priliku da se pojave na pink tepihu i budu dio glamurozne atmosfere u luksuznom hotelu na Floridi nisu propustile mnogobrojne zvijezde poput P. Diddyja, Russella Simmonsa, Johna Stamosa, Michelle Trachtenberg, Kim i Kourtney Kardashian i Marthe Stewart.

Miranda Kerr