Bez imalo šminke
39

Nives Celzijus hvale zbog prirodnog izgleda: To sam samo ja

Klix.ba
Foto: Instagram/nivescelsius
Foto: Instagram/nivescelsius
Hrvatska manekenka i pjevačica Nives Celzijus je ponovo pozirala bez imalo šminke te prikupila brojne komplimente na društvenim mrežama.

Naime, objavila je fotografiju s mora na kojoj pozira nasmiješena. U prvom planu je bio njen dekolte.

"To sam samo ja... No filter, no make up, no photoshop, no botox, samo prirodno", navela je u opisu.

"Najljepša moja! Pa kako mi uljepša dan i odmah ti uzvraćam osmijeh", "Prirodna i svoja, to si ti", "Prijateljice, vrh si", "Takvu te najviše volimo", neke su od pohvala koje je dobila u komentarima.

Nives je od 2005. do 2014. godine bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Imaju sina Leona i kćerku Taišu. U ranijem intervjuuu za Story.hr je odgovorila na pitanje da li je zaboli glava od silnih udvarača.

"Iskreno, meni se gotovo niko ne udvara. Tačnije, moji su udvarači najčešće virtualni ili dugovječni. Neki mi se udvaraju i desetljećima pa bi ih već mogla svrstati u kategoriju prijatelja."

Također je otkrila na šta nikada ne bi pristala kada je riječ o muško - ženskim odnosima.

"Ne bih pristala na uskraćivanje slobode. Muškarci teško tolerišu nezavisne žene koje, ne daj Bože, zarađuju više od njih i često svoju superiornost u takvim situacijama nastoje povratiti besmislenim uvjetima u kojima ženu pokušavaju svesti na kućanske gabarite. To ne tolerišem. Meni je moja nezavisnost važnija od bilo kojeg muškarca", kazala je.