Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O gospođi Ameli imam visoko mišljenje kao o poslenici svega što je lijepo. Kako ona izgleda, kako se odijeva, u šta vjeruje ili ne - to je njena stvar i pravo. Čitam komentare, uglavnom su negativni (čast izuzecima) i to je pravo svakoga pojedinca. Ali, toliko su ti \"strunjaci\", \"poznavaoci mode\", itd., pokazali samo svoje frustracije, zavidnost, ljubomoru, malicioznost i NEPISMENOST da je bruka za Sarajevo, Bosnu i Hercegovinu. NIsam vjerovao da u Sarajevu ima toliko nepismenosti, primitivizma, mahalaštva... O našim djevojkama \"koje sjede u publici\", kako pišete - non coment... Samo znam da mnoge lijepe Sarajke ne znaju hodati ulicom... Gledao sam mnoge i kada pokušavaju da pokažu gracioznost - nogu zabacuju kao šantava krava... Za bi one trebale na modnu pistu? Ima tu mnogo politike, ružnog i tužnog...
Amela RADAN je obicno smece ili nista. Moze ovakva jedna nadobudna glupaca soliti samo pamet ovdje nekima, hvala Bogu ne svima. Otjerati smece !!!!!!!!!!!!!!!
@Akademik Čitajući tvoj komentar mogu zaključiti da si 100% brainfree osoba, lišena svake veze sa istorijom, geografijom, kulturom,... ili bilo čime što bi imalo ikakve veze sa nikom iza kojeg se kriješ. Ali zato te krasi mržnja, netolerancija, glupost, ... i svi ostali epiteti koje možemo pripisati balkanskom tokmaku. Inače, ako na TVu gledaš išta osim OBNa i PINKa, primjetićeš da se i S.A. promijenila u zadnje vrijeme, za razliku od pojedinih post-komunističkih zemalja kakva je i naša.
i btw. Dani; i sam/a si ovdje, dakle u istom smo \"loncu\", ili si samo naletio/la da nam \"zacepis usta\" i odrzis lekciju?! Za mankenke, kakve su takve su (iskreno, spram manifestacije), rade svoj posao i trebale bi biti ukljucene u \"BiH proizvod\" sto gospodja toliko promovira! O budgetu, nismo znali dok nam nisi napomenuo/la?! Dakle, u takvoj situaciji napravi manju manifestaciju, ali kvalitetniju, nego ganjati glamur i izigravati velicinu, sa mizerijom u dzepu (manifest naseg naroda opcenito).
Boze koja glupaca, ko je imalo pozna i ko je bio oko nje na bilo kakvom njenom \"svjetski poznatom eventu\" zna da je ova prica jedno ogromno sranje. Koja li je to zagrebacka novinarka rekla, to me zanima? Mislim da bi prvo trebala osloboditi svoj \"Europski festival dizajna\" svih kvazi dizajnera ( lokalne snajderice, frizeri i ostali koji misle da te jeftini saten i til cine modnim genijem) i ukloniti plate bosanske sudzuke i \"jami\" pita sa \"afterparty-ja\", pa se onda usuditi pricati o \"dobrom ukusu\"!!!
Gospođa Radam veze nema s modom stil katastrofa izgeda komično a ufurana kao da se svijet vrti oko nje.Uzima sebi za pravo da dovodi neke ljeve manekene dok naša dijeca sjede u publici.Ma kome ona to pomaže Srbiji.Koliko je naših manekena bilo napisti,zaboga nisu prrošli na kastingu ili gospođa nema koristi od togaIznenađena sam kako se ljudi mijenjaju al na gore.Amela bilo bi dobro da malo ohaneš.
Amela je odlican lik. Nazalost se na ovom bijednom forumcicu uvijek sakupljaju zadnji levati koji pod krinkom anonimnosti lijece vlastite frustracije. Po komentarima vidim da niko blage veze nema sa modom. Je li vi znate koliki je budzet Milano Fashion Weeka a koliki SFW? Amela je uspjeva izvuci maksimum iz sredstava koje ima. Zapostavlja nase manekene? Koji su to nasi manekeni? Papci koji ne znaju proci modnom pistom taman da jos padnu u publiku.
kakva kobila bogovu ti majku! jedina veća guska od nje je ova sa komentarom \"dijete ovog grada\" :) kako glupo i deplasirano aj aj aj
kaze se \"itison\" :)
Vidjam je cesto ljeti i samo da znate da nosi tange, da ne mislite da se oblaci staromodno! pozz
svaki komentar je suvišan glam blam 40km direktorica se svađa da ne bi platila blam mjeseca.sramotno od nje nikad gospođe.pa gospođo neka vam je na čast to je sve što nas je dojmilo sa vaše manifestacije.
Recimo \"gospodja\" sebi voli davati komplimente : ja pa ja! I opet ja. Stalno navodi \"strane partnere i saradnju sa njima\". Neka pokaze ugovore. Nase lijepe djevojke su same zasluzne za vlastite uspjehe, Amela sa tim nista nema : Dzejla svjetksi top model, Azra sto postade Miss Svedske, Azemina Hot, medju najljepsim Francuskinjama i druge su pristojne, pa dodju na SFW a ne sto to Radan odredjuje. Slavni kreatori dodju u Sarajevo a ne Na FW, specijalno. Smotra je povod za mogucu prodaju. Jos ste dobili fotografiju od prije cetvrt vijeka. P.S. Ljiljo javi mi se na stari mail! Laktanje nikog nije daleko odvelo
ja je ne mogu slusati kada prica mislim da ima neki problem sa grlom glas joj je kao da se treba dobro iskasljati...
svaki komentar je suvušan samo je dovljno da je vidite i bit će vam sve jasno.s gaspođom i njenim stilom i modnim kritičarem daleko ćemo dostići.
Amela ista ko Alexis is Dinastije...... :-)