Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba mi šifra facebook
e nek i zenice ima negdje raja!!!!!!!
ja bi otiso samo zbog deena i erata jebo haljine
jao stvarno ste zalosni... prepucavate se i svadjate oko obicne gluposti.. je li sarajevo ili zenica ili bilo koji dr. jebeni grad.. ccc ko hoce ici neka ide a ko ne.. to je njegova stvar.. da li neko zna u koliko je otvorenje??
ny-er je supr u odnosu na H&M,jer H&M nemamo. pa bolje ista nego nista. usput da li i kad dolazi u saraj??
otici i vidjeti sta ima, a vi Sarajevo vs. Zenica prepucavajte se negdje drugo
NEWYORKER je jedno obicno sranje...odjeca je toliko ne kvalitetna..kvalitet koji se moze naci i kod nas na pijacama
Nije loše jer se raja za iste pare neće oblačiti na pijaci nego u new yorkeru. Cijene su iste u svim državama jer sam u splitu vidio na etiketama cijenu za BIH u KM-ovima, tipa onih u Tom Tailoru. Kome ne treba nek ne ide, kome treba nije loše umjesto pijace za bolji kvalitet!
ja sranja od komentara...
zar je vazno gdje se otvorila prodavnica>? Sarajevo vs. Zenica same shit....zar nisu bosanci svi seljaci? nije mi jasno kako pljujete jedni na druge a na istoj ste svi vagi? Prokletstvo balkana ni na cemu nisu zadovoljni ...kad se nesto novo inventuje il otvori u Bih pocinju sa kukanjem oni koji nemaju para krive citav svjet sto nemaju para od politicara i vlasti ... od muke guraju krpe u supak...a oni koji imaju para jebu ove sto nemaju para....treba ovde jos jedan rat da pokoka svu bijes sto je ostala....fuj fuj fuj pravi ciganluk...fuj
\"NewYorker u cilju osvajanja Evrope dolazi i u BiH\" Ha, ha, ha... Ne mozes reci da si osvojio Evropu dok ne dodjes u BiH, a posebno Zenicu, najznacajniju evropsku modnu metropolu.
presmjesni ste :) ako vas ne interesuje nemojte ni otici nikada u New Yorker (da, \"pravi\") i cao...idite trenirajte za olimpijadu :))
Bolje je i newyorker nego dzamije i crkve u svakom slucaju. Mada totalno nepoznata firma ali samo nek se grade.
manje new yorkera i slicnih pizdjena..Uhvatite se posla, studiranja i sporta...sramotite sve bosance sta ste ono poslali na olimpisjke igre.zalosno.. uvijek se vadite na politicare, neimastinu itd. a da je da se nose neke marke i slicno. Krenite redom...nabijem vam taj new yorker u dupe jadno
hej \"LOL\" nisi skontao jer si ocigledno i ti jedan od takvih...good bye! p.s. idi na svecano otvaranje i uzivaj..