Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prestanite se glupirati. kada imate dovljno novca da ne morate ustajati svako jutro i raditi za privatnika 10 sati ko konj, imate znaci dovoljno vremena za masaze, teretane, setanje po prirodi, jednostavno uzivanje u zivotu, bez stresa, na to dodate zdravu organsku ishranu i eto ga. ne izgleda covjek lijepo sto ne pije alkohol, vec sto nije rob sistemu.
10 sati bi bilo dobro
Mislim da ona izreka najbolje ovo opisuje: Niste ruzni , vec ste samo siromasni....
Svaka čast izgleda ODLIČNO!
Ajde neka korist od mog nekonzumiranja alkohola :D
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3080915/Jennifer-Lopez-gets-wicked-lacy-black-gown-Keith-Urban-s-love-Nicole-Kidman-brings-wild-leopard-print-American-Idol-grand-finale.html Izgleda ko malo bolje ocuvana baba od 45 godina.
Ja zivim zdravo a ne strah me ogledala, al' da mi je dobiti neki loto, proljepoto bi se ocm!
moja komsinica takodjer ne konzumira alkohol al ne izgleda ovako !
Nije ni u cemu pretjerala i to treba znati. J.Lo je top!
Samo cujes vijest da je Jennifer Lopez presla na islam.
MILF MILF MILF MILF ovo bi ja babo
Svake sedmice ici na fitnis i znojenje je jako dobro za kozu i za sve al nista ne treba pretjerati
bez alkohola sa kilu pudera i jedno 1000 operacija
Dženny Lopez degustira mladiće u tome je tajna za dobar izgled.
i prirodno mljeko od Mladic-a^^
milf milf milf
Onda bi kod nas svaki Hodja izgledao ko maneken 😂😂😂
Laz i podvala! Prije svega, sta je to 'dobar izgled' i ko to definise? Drugo, cak i ako ona 'dobro izgleda,' zasto mislite da ona zna zasto ona dobro izgleda? Da li je moguce da 'dobar izgled' zavisi od prilika nad kojima mi nemamo kontrolu - genetika, plasticna hirurgija itd.?
znaci ako ne budem pila i ja cu izgledat ovako? ahaaaaaa :D :D :D
Znam ih bezbroj koje ne konzumiraju alkohoh a sve grob do groba.Kakve veze alkohol ima sa izgledo?Cime se ljudi zamlacuju...